BBQ feestje voor thuis

Zaterdag 25 april was de eerste editie van de Barbecue Drive Thru van de HALL. Die eerste editie was zeer geslaagd! De gasten werden feestelijk ontvangen door onze gastvrije crew, een klein hapje en muziek. Ondertussen werd de bestelling klaar gemaakt op de houtskool BBQ. Eenmaal thuis, konden de gasten genieten van hun BBQ feestje voor thuis.

En nu komt het: Zaterdag 16 mei is de tweede editie!! Wij hebben er zin in!

 

Vanuit je auto (of van te voren online) doe je je bestelling. Ook betalen kan vanuit je auto, met een tikkie. Dan gaat de HALLcrew voor je aan de slag, en krijg jij jouw bestelling zó van de BBQ mee om thuis van te genieten.

 

Benieuwd hoe het werkt en wat er zoal op het menu staat? Bekijk het HIER!

 

Hou onze bbq-voorspellingen in de gaten, om te weten wanneer we weer gaan BBQ-en. Wil je niks missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief.