Wat in het vat zit…

 

 

Zoals je niet is ontgaan, is ook de HALL wegens Coronamaatregelen voorlopig gesloten. Nu zitten we niet stil Integendeel! We zijn druk bezig met onze nieuwe ZAALLen. En we gaan weer old skool Buurman & Buurman draaien. Daarnaast komen er nog leuke ‘thuis-evenementen’ aan rondom Moederdag, Vaderdag en Pinksteren.

We missen wél jullie gezelligheid enorm. We willen niets liever, dan dat wij jullie snel weer een heerlijke lunch mogen serveren. Wie weet wel op ons nieuwe terras, in het zonnetje. Maar zover is het helaas nog niet.

 

JE KUNT ONS HELPEN!

Omdat we geen omzet draaien, maar wel onze vaste lasten moeten betalen, doen wij mee aan #helpdehoreca. ​

Dat betekent dat je nu als horecaliefhebber een waardebon van onze zaak kunt kopen. Zo geef je ons een financieel steuntje in de rug. En dat hebben we hard nodig, zolang de deuren dicht moeten blijven. Zodra we weer opengaan, ben je van harte welkom om je waardebon te verzilveren. Wat in het vat zit, verzuurt niet toch?!  Sterker nog: We zullen je dan extra in de watten leggen!

 

Waardebon kopen ​

Meedoen kan via Helpdehoreca.nl.

Heel erg bedankt lieve gasten! En hopelijk tot snel!!

#helpdehoreca