De Buurman is Back!

Direct na de horeca-sluiting waren we zeer enthousiast begonnen met een Buurman & Buurman pilot. Die ging helemaal niet verkeerd. Toch besloten we om een paar weken alle activiteiten van de HALL en Buurman & Buurman stil te leggen. Even pas op de plaats in zo’n tijd als bleek echt even nodig.

Maar het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan. Noem het passie, noem het lente kriebels, noem het wat je wil… De HALL crew staat te popelen om aan de slag te gaan.  En dat doen we om te beginnen met Buurman & Buurman. Back to our roots, waar het ooit allemaal mee begonnen is. (On)gewoon lekkere happen voor thuis. Om het leven een stukje makkelijker én lekkerder te maken.

Vanaf woensdag 22 april duikt Buurman & Buurman weer de keuken in!

Elke week staan er minimaal twee gerechten op het menu. Deze maken we bekend op het facebook en instagram kanaal van Buurman & Buurman. Het weekmenu staat ook in de webwinkel van de HALL.

Wat je kunt verwachten? Komt’ie:

Kakelverse maaltijdsalades, hartverwarmende stoofpotjes, knappe pasta’s en nog veel meer lekkers. Van verse ingrediënten en een flinke dosis passie. Stuk voor stuk gerechten om blij van te worden. Regelrecht comfortfood dus. En dat kan iedereen wel gebruiken in deze tijd. Wil je met het hele gezin smullen van al dat lekkers? Mooi! Dan krijg je een mooie gezinskorting! Voor een 4 persoonsportie, betaal je voor 3.

We koken de maaltijden elke dag vers. Daarna koelen we ze snel terug, zodat ze goed vers blijven. Dan kun jij het, op het moment dat het jóuw uitkomt, opwarmen in de oven of in de magnetron. De maaltijden zijn evt. ook nog één dag te bewaren. Dus als je jezelf écht wil verwennen, kun je ook twee maaltijden tegelijk bestellen. Dan ben je voor twee dagen voorzien en scheelt het je bezorgkosten.

Bestellen kan heel makkelijk online. Doe je dat liever niet? Dan kun je ons uiteraard ook gewoon even bellen. Betalen kan via iDeal of we sturen je een tikkie. Simple as that.

bezorgen & afhalen

Bestel je voor €30 of meer, dan komen we het gratis bij je bezorgen. Kom je niet boven die €30 uit? Geen paniek! Ook dan komen we het met liefde bij je thuisbezorgen voor €3,50. Óf je komt je bestelling afhalen in de HALL. Dat kan natuurlijk ook. De HALL is lekker ruim, anderhalve meter afstand houden is daar geen enkel probleem.