Burger van de maand maart!

Burger van de maand maart

Onze #BurgervandeMaand maart:

Bhaji Burger

Een heerlijk sappige burger, én helemaal vega!  Met deze vegaburger hoef jij je absoluut niet schuldig te voelen, deze burger zit namelijk boordevol met groenten. Daarom is ie lekker bij de lunch of perfect voor een snack-vrijdag.

De “burger” zelf is gemaakt van green curry, pompoen, groene peper, koriander en geraspte kaas en wortel! Deze burger ligt op een knapperig gebakken Puurzaam broodje met pompoenzaad. Op dat broodje vind je een mango-tomaat chutney, kraakverse rode sla, tabasco-peperkaas van Jack’s Cheese en knapperige pappedums. En dan wordt de burger nog afgewerkt met een heerlijke frisse saus, gemaakt van yoghurt en koriander! Als dat geen smullen wordt!?

Énnn, van 9 t/m 15 maart is het “eet geen vlees week”, dat is dus een heel goede reden om heerlijk bij de HALL te genieten van deze burger.

Óók voor de verstokte carnivoor, deze burger zal jou verrassen!