Burger van de maand februari!

WINTERKONING

Onze #BurgervandeMaand februari:

WINTERKONING

Er is nog maar weinig sneeuw of vrieskou te bekennen dit jaar… maar wij houden hoop én houden daarom de winter nog even vast met deze prinsheerlijke winterburger. Als de winter niet naar ons toekomt… stoppen wij de winter zelf wel in een burger!

En wat zit er dan op die WinterKoning?

De WinterKoning is een 100% runderburger, van de dubbeldoel* koe. Deze ligt op een winters bedje van zuurkool met crème fraîche, roze peper, knapperige appel. En als kroon op dit hamburgerbouwwerk: een topping van rookworst, pittige rucola & mosterd mayo!

Met wie kom jij ‘m proeven?

 

* dubbeldoel

Het rundvlees voor onze burgers komt van dubbeldoel koeien. Dat zijn koeien, die na hun carrière als melkkoe, niet afgedankt worden zoals andere koeien, maar nog een tijdje van hun pensioen mogen genieten. Daarbij krijgen ze goede voeding, waaronder veel granen. Hierdoor ontstaat prachtig gemarmerd vlees, bomvol smaak. Het enige dat we verder nog toevoegen is een klein beetje zout en dan heb je dus bijna de lekkerste hamburger van Nederland. Sappig, veel smaak, karakteristiek en duurzaam.