Boeklancering Kond!

Kond

Kond

Is het een kat of een hond

Daar zijn we best trots op. Het supergrappige boek KOND is gewoon deels geschreven in de HALL.

KOND (is het een kat of een hond) staat boordevol fantasierijke voorleesverhalen vol humor voor kinderen van 4 tot 7 jaar over het leukste en ondeugendste huisdier van het land!

Het boek is geschreven door Kim Eberwijn. Deze Woerdense schrijfster schreef het boek aan haar eigen keukentafel, terwijl haar drie kinderen zelf aan het lezen waren. Af en toe ruilde ze haar eigen keukentafel in voor een tafeltje in de HALL en klapte daar haar laptop open om de avonturen van KOND op papier te zetten. Hoe tof, dat de HALL dus heeft mogen bijdragen aan de totstandkoming van dit super grappige boek.

Kim had nooit gedacht, dat er een uitgever interesse zou hebben in haar boek. Het is dan ook heel bijzonder want dit gebeurd bijna nooit. Des te bijzonderder, dat het boek woensdag 5 februari gelanceerd wordt.

Kim vroeg ons, of wij eraan mee wilden werken, dat de boeklancering de HALL plaats kan vinden. Maar natuurlijk!

Woensdagmiddag  5 februari | van 15:00-17:00

Komen jullie ook? Kinderen van 4-7 jaar en hun (groot)ouders zijn van harte welkom!!