Crossen op de E-chopper

7 oktober werd Woerden onveilig gemaakt door tientallen eventmanagers en -planners. Tijdens locatietour Woerden bezochten de deelnemers mooie en interessante event- en congres locaties in Woerden.  Onze eigen Monique ging ook mee op pad en crosste samen met de eventmanagers dwars door Woerden.

Monique vertelt:

“Wat een mooi gezellig stadje” “Verrassend” “Wat kennen jullie elkaar goed, jullie lijken wel collega’s in plaats van concurrenten”

Zo maar wat kreten die ik hoorde tijdens de locatietour Woerden.

7 oktober was het zover. Locatietour Woerden is een unieke samenwerking tussen Linda op LocatieOntmoet Woerden en 8 collega-locaties, waaronder wij met de HALL. (Dank aan Linda Kerkhoven, wát een strak georganiseerde en goed geoliede machine en wát een creativiteit!)

Gelukkig werkte het weer mee. Met een grote groep van onder andere event-, sales en marketingmanagers stapten we op de E-choppers van Spyder Wheelz om met de wind in de haren door heel Woerden te crossen, van toplocatie naar toplocatie.

Leuk om de hele dag met de collega’s van de overige locaties op pad te gaan om deze club mensen te begeleiden. Ongedwongen sfeertje, leuke ontspannen gesprekken en veel lachen.

Monique’s verhaal gaat verder onder de foto >>

Ikzelf ben toch ook altijd weer aangenaam verrast dat Woerden zoveel diversiteit heeft aan locaties en mogelijkheden. Voor ieder wat wils! Van historische panden, tot omgebouwde kantoorpanden, theaters, buitenverblijven… Wat zijn we een mooie aanvulling op elkaar. Goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Wat wil je nog meer.

Grappig om te zien bij binnenkomst in onze eigen HALL, dat de mobieltjes uit de zakken schieten en er foto’s worden gemaakt uit alle hoeken en standen. Dan besef je weer hoe bijzonder en verrassend onze eigen locatie is.

Fijn om te laten zien wat er allemaal kan in de HALL, en wat de plannen zijn voor de HALL 2.0. Én ik was super trots op mijn collega’s in de HALL. De tafels waren prachtig gedekt in Lange Tafels stijl en de gasten konden aanschuiven voor een heerlijke, healthy ‘sharing’ lunch. Ons offroad.catering concept viel dan ook letterlijk én figuurlijk in de smaak bij de deelnemers. Dus mocht je eens wat anders willen: Think out of the box, want ëvery location has it’s sweet spot’. Een bijzondere ‘achteraf’locatie,  in het bos, of in een weiland, op de hei voor een heisessie 😊. Of juist op de werkplaats, in de loods of in het magazijn. Een event kun je op iedere gewenste plek verrassend mooi aankleden en cateren met offroad.catering.

Na de lunch, kreeg iedereen nog een mini-dessert mee voor onderweg en stapte de groep weer op de E-chopper. Op naar de volgende “halte”.

Sowieso zijn we op alle locaties verwend met lekkers. Lekkers uit onze streek het Groene Hart, healthy, uniek en creatief. Iedereen weet er zijn eigen twist aan te geven. Super inspirerend.

De meeste deelnemers aan de locatietour organiseren meetings en events over het algemeen in Utrecht, Amsterdam en de grote steden in de Randstad. Tót afgelopen maandag!…. Want er is een nieuwe plek aan de adressenlijst toegevoegd: WOERDEN!