herfst cadeautje

Wist je dat de HALL elke week een andere daghap op het menu heeft staan, onder de noemer Buurman’s pannetje? En dat je die daghap af kunt halen, om lekker thuis van te genieten? Stuk voor stuk hartverwarmende gerechten waar je blij van wordt. Pasta’s, stoofgerechten… Verse maaltijden van verse producten. Door gebruik te maken van goede ingrediënten, heb je geen smaakversterkers nodig. We gebruiken dan ook geen pakjes en zakjes en gaan bewust om met zout en suiker. Wel zijn wél altijd scheutig met de passie die we erin stoppen, dus in elke daghap zit een flinke dosis liefde. Regelrecht comfortfood dus! Ideaal voor de drukke dagen thuis.

 

Om het begin van de herfst, met de regen en wind die daarbij hoort, iets te verzachten geven we in de maanden oktober en november 10% korting op de daghap, als je ‘m af komt halen. 10% afHALLkorting dus, als herfstcadeautje!

 

Wat zit er deze week in Buurman’s Pannetje?

Op de pagina bestellen kun je vinden wat er deze week in Buurman’s pannetje zit.

Volg je ons op facebook of linkedin? Dan komt het weekmenu vanzelf voorbij aan het begin van de week.

Soms zit er meer in Buurman’s pannetje dan vermeld is op de website. Voor het meeste up-to-date informatie, kun je het beste even bellen naar de keuken: 0348-705280.

 

bestellen & afhalen

Om teleurstelling te voorkomen, is het handig, als je van te voren je bestelling doorgeeft. Je kunt even bellen of mailen. Graag horen we dan ook, of je het gerecht warm of koud mee wil nemen. Warm is handig, als je het toch gelijk opeet. Koud is handig, voor als je de maaltijd wil bewaren voor een ander moment. Even opwarmen in magnetron of oven en klaar!

!! Bestellingen graag niet via facebook of andere social media plaatsen! De kans is groot dat we ‘m dan over het hoofd zien.

Op maandag t/m vrijdag kun je deze daghap afhalen bij de HALL tot 18:00. Stuk voor stuk hartverwarmende gerechten waar je blij van wordt.