Burger van de maand september!

Cuban Bastard!

Men neme een heerlijke burger van 100% rundvlees. Lekker én duurzaam van de dubbeldoel* koe. Afgelakt met Old Rum.

Nadat ‘ie tot in perfectie gebakken is, wordt ‘ie afgetopt met pulled chicken, krokant gebakken spek en gegrilde ananas. En onze homemade I.P.A. ketchup niet te vergeten.

 

Wat krijg je dan? Jawel. Een knoepert van een burger, die wij ‘Cuban Bastard’ genoemd hebben. Om je vingers bij op te eten.

 

* dubbeldoel

Het rundvlees voor onze burgers komt van dubbeldoel koeien. Dat zijn koeien, die na hun carrière als melkkoe, niet afgedankt worden zoals andere koeien, maar nog een tijdje van hun pensioen mogen genieten. Daarbij krijgen ze goede voeding, waaronder veel granen. Hierdoor ontstaat prachtig gemarmerd vlees, bomvol smaak. Het enige dat we verder nog toevoegen is een klein beetje zout en dan heb je dus bijna de lekkerste hamburger van Nederland. Sappig, veel smaak, karakteristiek en duurzaam.