Burger van de maand juni!

Gekkiggeit! Langzaamaan kruipen we naar de zomer toe, maar voor nu nog een heerlijke voorjaarsburger! Op de Internationale Dag van de Hamburger hebben we ‘m al voorbij laten komen en de burger werd met veel lof ontvangen.

Wat niet mag ontbreken aan de Burger van de Maand juni is onze 100% beefburger (dubbeldoel*) met romige geitenkaas, afgetopt met homemade rabarber chutney… Knapperige frisee en biet maken maken het helemaal af. Oh nee: Bijna vergeten! De citroen-mayo met klein likje dijon geven het nog net even een verrassende kick.

Een kleurrijke burger met allemaal frisse ingrediënten, perfect voor een voorjaarslunch op ons terras!

* dubbeldoel

Het rundvlees voor onze burgers komt van dubbeldoel koeien. Dat zijn koeien, die na hun carrière als melkkoe, niet afgedankt worden zoals andere koeien, maar nog een tijdje van hun pensioen mogen genieten. Daarbij krijgen ze goede voeding, waaronder veel granen. Hierdoor ontstaat prachtig gemarmerd vlees, bomvol smaak. Het enige dat we verder nog toevoegen is een klein beetje zout en dan heb je dus bijna de lekkerste hamburger van Nederland. Sappig, veel smaak, karakteristiek en duurzaam.