Burgerfestijn bedrijfsarrangement

Dinsdag 28 mei wordt wereldwijd de Internationale dag van de Hamburger gevierd. Dan mag Woerden niet achterblijven. En dus vieren we in de HALL het feest der burgers mee. Waarom ook jóuw bedrijf daarbij moet zijn?

5 redenen om je personeel of collega’s uit te nodigen voor het Burgerfestijn op dinsdag 28 mei!

 

1. De burger staat symbool voor ongekende mogelijkheden

Ooit begonnen als stukje platgeslagen vlees onder het zadel van de Tartaren… door Duitse immigranten geïntroduceerd in Amerika. Daar is de hamburger uitgegroeid tot snack van wereldformaat. De hamburger ging juist door die fastfood restaurants bíjna ten onder ging aan zijn eigen succes. De hamburger, waar lange tijd wat op werd neergekeken, de laatste jaren steeds populairder geworden in de ‘betere’ keuken. Zelfs chique restaurants en sterrenkoks hebben tegenwoordig burgers op het menu staan. Dat hadden de negentiende-eeuwse landverhuizers niet kunnen bedenken.

Wát een successtory. De hamburger is ontsnapt aan de ‘hamburger-moeheid’ en is inmiddels een tot delicatesse verheven streetfood gerecht. Daarmee kun je de hamburger dus zien als hét symbool voor ongekende mogelijkheden en het benutten van kansen.

2. De burger als symbool de ultieme beloning

Bekijk een willekeurige Amerikaanse film. Negen van de tien keer zit daar een scene in, dat een zakelijk succes gevierd wordt met een ongedwongen BBQ. Op het menu?? Inderdaad… Burgers!

Er gaat niet veel boven die eerste hap van een heerlijke, sappige burger. Dat gelukzalige gevoel op het moment dat je je tanden zet in een goede burger… Al die smaken die in een keer samenkomen… Die sensatie maakt iedereen gelukkig. En dat maakt de burger een ultieme beloning voor de geleverde prestaties.

3. Knoeien mag!

Waar. Een burger netjes eten blijft lastig. De enige manier om van zo’n formidabele burger te genieten, is door alle tafelmanieren en etiquette opzij te zetten. Knoeien mag dus! Dit schept een informele en ongedwongen sfeer. Een prima voedingsbodem voor een goed gesprek aan tafel!

4. Burgers bouwen bruggen

Eten is bij uitstek een sociaal gebeuren. Eten opent deuren en harten. Waar voedsel wordt gedeeld, ontstaan vriendschappen. En ontstaat begrip. Van verre (web)vriend naar goede buur, van ‘ik-ken-jou-wel-van-gezicht-maar-geen-idee-wat-je-doet’ naar gewaardeerde collega. Eten als de ultieme bruggenbouwer.

Food=Delen! (Bevestigen ook de meest recente wetenschappelijke onderzoeken!) Eten verbroedert. Het verzacht problemen en versterkt het gevoel van blijheid. Je zult zien, dat ze ook op het werk makkelijk naar elkaar toe zullen stappen als dat nodig is. Hier wordt de organisatie dus niet alleen socialer van, maar ook nog eens een stuk efficiënter.

5. Plezier

Last but not least. Laten we vooral het plezier niet vergeten. Voor elke werknemer is het belangrijk af en toe het hoofd even goed leeg te maken en eens lekker plezier te hebben. Gewoon even weg achter je bureau en op een leuke manier ontspannen met je collega’s. Een fantastische burger met een (0.0%) biertje erbij draagt daar heel goed aan bij. Door de ontspanning en dit plezier te delen met collega’s creëer je ook nog eens mooie positieve herinneringen voor op de werkvloer waar de medewerkers weer een tijd op kunnen teren.

 

Overtuigd?? Boek dan nu alvast een tafel voor jouw collega’s! We hebben speciaal voor jullie een mooi arrangement samengesteld!

Burgerfestijn-bedrijfsarrangement:

We gaan dit feest der burgers groots vieren. Normaal gesproken zijn we gesloten op dinsdagavond, maar dinsdag 28 mei gooien de deuren open en maken er een waar burgerfestijn van. Gedurende de avond zullen allerlei formidabele burgers de revue passeren. Zie je een burger van je gading voorbij komen?? Pak dan een stuk van de plank. We geven deze avond halve of kwart burgers, zodat jij en je collega’s/werknemers naar hartelust onbeperkt kunt proeven van al het lekkers dat voorbij komt.

het arrangement:

onbeperkt genieten van onze burgers

+

drank arrangement fris, wijn en bier (óók 0.0%)

+

dessert

+

koffie/thee

€35 per persoon

 

Reserveer nu door een mailtje te sturen of bel 0348-705280.

Wil je wél hamburgers komen eten, maar zónder compleet arrangement? Kom dan onbeperkt genieten van onze burgers voor slechts €17! Let op: Drankjes en desserts zijn dan op na-calculatie.

Internationale dag van de Hamburger | de HALL | dinsdag 28 mei 2019 | vanaf 18:00 | reserveren arrangement noodzakelijk