Internationale dag van de Hamburger

Burgerfanaten & hamburgeraddicts opgelet! Dinsdag 28 mei viert de HALL | burgerEI & zakenlui voor de tweede keer de Internationale dag van de Hamburger! Op deze heuglijke dag wordt wereldwijd het ontstaan van dit onweerstaanbare, tot delicatesse verheven streetfood gevierd.

Laten we eerlijk zijn, er gaat niet veel boven die eerste hap van een heerlijke, sappige burger. Dat gelukzalige gevoel op het moment dat je je tanden zet in een goede burger… Al die smaken die in een keer samenkomen…. Het valt bijna niet te beschrijven.

Burgerliefde

Dat deze sensatie niet alleen wordt ervaren door burgerfanaten en hamburgeraddicts blijkt wel uit het feit dat hamburgers het symbool zijn geworden van gezellig samen zijn. Een BBQ met de familie, een beloning van je baas, een snelle hap voor tijdens een roadtrip met vrienden… Samen een burger eten versterkt de vriendschap.

Samen in een burger bijten is zélfs een goed idee voor die ene voorzichtige eerste date. HUH?!?! We horen je denken…. burgers bij een date? Hoe a-romantisch is dát?!? Nou. Daar kun je je dus flink in vergissen. Het schijnt namelijk, dat mensen het aantrekkelijk vinden als hun partner zichtbaar geniet en zeg maar zijn (of haar!!) vingers daarbij op eet! Knoeien mag dus niet alleen, het wordt zelfs zeer aangeraden. Tenminste… als je indruk wil maken op je date.

Burgers in alle soorten en maten

De van oorsprong Russische lekkernij (toch niet uit het Duitse Hamburg, zoals men altijd dacht) komt tegenwoordig in allerlei soorten en maten. Nu hebben wij wel een lichte voorkeur naar 100% beef, maar er bestaan ook kalkoenburgers, pork burgers, kipburgers, kreef- en krabburgers. Zelfs de niet-vlees-eters hebben ontelbaar veel alternatieve burgers bedacht om dit onweerstaanbare moment te kunnen ervaren, ook zónder vlees te eten.

Er zijn hele studies gedaan om te komen tot de ultieme burger: het perfecte vlees (of niet-vlees), het perfecte broodje en de perfecte toppings. Precies in balans, niet teveel, niet te weinig & onweerstaanbaar lekker!

 

Let’s meat & vier het feest met ons mee!!

We gaan dit feest der burgers groots vieren. Met?? Juist!! Met burgers!! Hamburgers wel te verstaan. En met jou. Toch?!

Neem gelijk je collega’s, vrienden en familie mee, want burgers (het symbool van gezellig samen zijn!) eet je niet alleen.

Normaal gesproken zijn we gesloten op dinsdagavond, maar dinsdag 28 mei gooien de deuren open en maken er een waar burgerfestijn van. Gedurende de avond zullen allerlei formidabele burgers de revue passeren. Zie je een burger van je gading voorbij komen?? Pak dan een stuk van de plank. We geven deze avond halve of kwart burgers, zodat je naar hartelust onbeperkt kunt proeven van al het lekkers dat voorbij komt.

Kom onbeperkt genieten van onze burgers voor slechts €17!!!

Reserveer nu door een mailtje te sturen of bel 0348-705280. Voor collega’s hebben we trouwens een speciaal Burgerfestijn Bedrijfsarrangement.

 

 

Internationale dag van de Hamburger | de HALL | dinsdag 28 mei 2019 | vanaf 18:00 | reserveren gewenst