wijnHALL

Op zaterdag 25 en zondag 26 mei staat de HALL weer helemaal in het teken van wijn! Voorjaarswijnen wel te verstaan! Twenty shades of rosé, tintel frisse witte wijnen en mooi ‘s zomers rood.

Meer dan 100 wijnen, die je allemaal kunt proeven. En heb je een prangende vraag over de druif, de wijngaard of het etiket? Stel ‘m gerust aan de mensen achter de wijnen, want ook de wijnboeren en wijnmakers zelf zijn naar Woerden afgereisd ter gelegenheid van deze vierde editie van wijnHALL! Naast wijn kun je je ook tegoed doen aan de andere geneugtes des levens:

Jack’s Cheese is er, met allerlei heerlijke Hollandse kazen. Wat denk je van lekkere truffel kaas, of kaas met lavendel. Allemaal te proeven! WP koffie laat je de kwaliteit van échte koffie proeven en beleven en bij De Truffel neemt het magische goedje chocola mee.

 

NIEUW

Nieuw dit jaar zijn de WijnSpijs arrangementen voor op zaterdag 25 mei. Zo ben je de hele dag voorzien van allerlei lekkers! Van borrelhappen tot drie gangen diner, incl. wijnarrangement, tafelwater en koffie of thee. Want van al dat proeven krijg je dorst, nietwaar? Én je krijgt toegang tot de WijnBATTLE, de strijd der valleien, waarbij 2 wijnkenners het tegen elkaar opnemen voor ‘hun’ vallei. En daarbij moet uiteraard geproefd worden welke vallei wint!

Kom je niet uit Woerden, maar wil je wel graag naar wijnHALL komen? Geen nood! De HALL heeft voldoende gratis parkeermogelijkheid. Maar wijn & de auto gaan niet zo goed samen, dus veel handiger is NS station Woerden dat nog geen 10 minuutjes lopen is.

Je hebt helemaal geluk als je uit Utrecht komt: Vanuit Mr. Black and the White Ox wordt er nl. een WijnSpijsReis arrangement aangeboden. Die is hetzelfde als het WijnSpijs arrangement, maar dan inclusief lunch bij Mr Black én reis naar Woerden. Hoe handig is dát?! Oh ja. En we brengen je ook weer terug naar Utrecht uiteraard, want dat is wel zo veilig.

 

wijnHALL | zaterdag 26 en zondag 27 mei  |  vanaf 14:30 uur tot 22:00*

evenementenlocatie de HALL | burgerEI & zakenlui |  Korenmolenlaan 4  |   3447 GG Woerden

 

Voor € 10,- ontvang je een proefglas waarmee je kunt deelnemen aan de wijnproeverij XL en workshops. Bestel je wijn? Dan krijg je je entreegeld terug in de vorm van € 10,- korting.

 

Belangrijk * Proeverij XL gedeelte is tot 17:30 op volledige sterkte. Na 17:30 zijn er minder wijnen te proeven en worden een aantal stands weggehaald.

 

Blijf op de hoogte via twitterfacebook en instagram.

 

wijnHALL wordt georganiseerd door Wijnwinkel Saudade in samenwerking met de HALL.

Na wijnHALL de smaak te pakken en zin in een ander culinair dagje uit?