Monique’s biertje

In de HALL zit er Heineken op de tap en is de koelkast gevuld met Affligem, Radler en Brand seizoensbier. En daar zetten we elke keer een ander biertje naast, geselecteerd door één van de leden van de HALLcrew.

De Bierkeuze van Monique

Monique drinkt graag speciaalbieren en ze fotografeert graag, dus op haar insta zien we regelmatig allerlei bieren voorbij komen!  

Voor de maand maart geen heftig speciaal bier, maar een Italiaanse schoonheid met een ‘duidelijke bite’. Monique: “Gewoon, omdat ‘ie al een beetje voorjaar belooft en omdat ‘ie goed past naast de Rosso Robusto, de Burger van de Maand maart.”

Peroni Nastro Azzurro

Het is een Italiaanse temperamentvolle pilsener, met een vol en fris karakter. Het wordt volgens origineel recept gebrouwen in Italië. Daarbij wordt gebruik gemaakt van ingrediënten van de hoogste kwaliteit: De edelste voorjaarsgerst en een unieke mix van Italiaanse mout, maïs en hop.

Fris, licht gekruid met ietsje hop en een helder en duidelijk karakter. Enne… het staat koud in de HALL!