Burger van de Maand Februari

Rustaagh… het voorjaar is in aantocht, maar nog heel even geduld. Want in de maand februari gaan we eerst nog even genieten van een formidabele winterse Burger van de Maand!

Röstig

[ spreek uit: ‘rustáágh’ ]

De burger heeft zijn naam te danken aan de Zwitserse lekkernij rösti, die bovenop de burger prijkt. Van oorsprong wordt rösti beschouwd als ontbijt, maar probeer ons Hollanders maar eens wijs te maken, dat ze de boterham met kaas, pindakaas of hagelslag moeten inruilen voor rösti. Gelukkig smaakt rösti ook buitengewoon lekker op onze heerlijke burgers van 100% rundvlees (dubbeldoel koe).

De klassieke Cumberland saus en de crême fraîche met verse groene kruiden geven de burger een fris, zoetzuur accent.

En de burger krijgt een hartige crunchy bite door de kaaschip en de krokante spekcrumble.

 

Code Geel

Wil jij deze ‘must taste’ burger een keer komen proeven? Dat kan op werkdagen tijdens de lunch tot 17:00 ‘s middags. Op donderdag en vrijdag is ‘ie ook te proeven tijdens het diner!

Winters weer voorspeld? Code Geel afgegeven?? Geen paniek! Bij de HALL kun je prima flexwerken en lunchafspraken maken met collega’s en vrienden. Uitgelezen kans om dan tijdens de lunch zo’n Röstig burger te nemen. Zo overleef je dat staartje van de winter wel!!