Burger van de Liefde!

Valentijnsdag. Dé dag in het jaar dat het draait om rozen, chocola, cadeautjes, Champagne, liefde… en burgers!

Altijd al tegen iemand willen vertellen hoe gek je op burgers… ehh… hem of haar bent?  Dit is je kans! Op Valentijnsdag hebben wij de enige echte Valentijnsburger. Met extra liefde gemaakt dus extra lekker. Om het romantisch diner voor twee helemaal af te maken, verloten wij onder de reserveringen een grand dessert voor twee personen. Dus reserveer gauw een plekje voor jou en je geliefde, dan zorgen wij dat de kaarsjes branden en dat het jullie tortelduifjes aan niets zal ontbreken!

Maar waar is nu precies die liefdevolle liefdesburger van gemaakt?

  • Dubbel liefde van het rund (2 x 100 gram burger). De burgers zijn van 100% rundvlees. Zonder toevoegingen. En duurzaam, want van de dubbeldoel koe*.
  • Een rood pesto-chili peper kaasje, heerlijk gesmolten over de burger
  • Spekjes-mayonaise. Een smakelijke en volle saus, bovenop de burger.
  • Een vleugje homemade Vedett IPA ketchup
  • Roodlof, gele biet en niet te vergeten eetbare rozenblaadjes!
  • En natuurlijk, extra liefde van de chef

 

* dubbeldoel

Het rundvlees voor onze burgers komt van dubbeldoel koeien. Dat zijn koeien, die na hun carrière als melkkoe, niet afgedankt worden zoals andere koeien, maar nog een tijdje van hun pensioen mogen genieten. Daarbij krijgen ze goede voeding, waaronder veel granen. Hierdoor ontstaat prachtig gemarmerd vlees, bomvol smaak. Het enige dat we verder nog toevoegen is een klein beetje zout en dan heb je dus bijna de lekkerste hamburger van Nederland. Sappig, veel smaak, karakteristiek en duurzaam.