High Tea of Feelgood Tea?

 

Hmmm…. dreigt bij jou ook de herfstdepressie toe te slaan?!?! Tijd voor feel good momentje. Wat dacht je van een gezellige high tea, geserveerd op vrolijk brocante servies goed (je weet wel, dat oude omaatjes servies met blommetjes en gouden randjes). Volop zoete en hartige hapjes en eindeloos theeleuten met je vriendin, je zus of je (schoon)moeder.

Ga je voor extra luxe?? Doe gek en bestel de ‘Bubbels’ high tea, met bruisend glas Cava en een crostini gerookte zalm.

Feel Good thee

Wij serveren onbeperkt potjes thee bij de high tea, waarbij je zelf je keuze kan maken tussen de theesoorten van Palais des Thes uit Parijs. Maar je kunt ook kiezen voor verse muntthee.  Super lekker én wat je misschien niet wist is dat het drinken van verse muntthee heel fijne bijwerkingen heeft! Wij hebben een klein onderzoekje gedaan en daaruit is gebleken dat…

…je een beter geheugen krijgt door het drinken van muntthee. Eigenlijk is het de muntaroma waardoor je sneller dingen kan onthouden.

… het helpt tegen stress. Dus heb je veel last van stress? Kom gezellig sloten muntthee drinken! Muntthee doet de stress direct verminderen en zorgt voor een verminderde aanmaak van het stresshormoon cortisol. De geur van muntthee werkt trouwens ook erg rustgevend!

… het helpt tegen verkoudheid. Als je verkouden bent produceer je meer slijm. En muntthee lost die slijm op! Muntthee zal de verkoudheid niet kunnen genezen aangezien dit wordt veroorzaakt door een virus. Muntthee helpt door het oplossen van slijm er wel voor om de verkoudheid draaglijker te maken.

… het goed voor je huid is. Het drinken van twee kopjes verse muntthee per dag geeft je huid een oppepper. Munt helpt tegen een vettige huid. Ook is gebleken dat het een erg goed middel is om acne tegen te gaan. Dus sla de schoonheidsspecialist een keertje over en kom gewoon gezellig munttheeleuten.

… muntthee enorm veel antioxidanten bevat. Antioxidanten zijn erg goed voor het lichaam. Het zijn stoffen die het lichaam namelijk beschermen tegen agressieve stoffen die kanker of hart- en vaatziekten kunnen veroorzaken.

… het helpt tegen hoofdpijn De hoofdpijn zal niet direct verdwijnen als je een slok muntthee neemt, maar de ervaring leert, dat het drinken van muntthee wel verlichtend kan werken.

Eigenlijk word de high tea dus feelgood tea door het drinken van muntthee! Ook de heerlijke zoete en hartige hapjes dragen daaraan bij. Dus… aarzel niet en reserveer meteen voor een bijklets-middagje bij de HALL! Bekijk hier onze high tea-pagina als je nieuwsgierig bent naar de precieze inhoud van de high tea bij de HALL in Woerden.

De High Tea wordt elke werkdag geserveerd tussen 14:00-17:00. Van te voren reserveren is noodzakelijk.

Je kunt reserveren voor een High Tea door een mailtje te sturen of door te bellen naar 0348-705280.

Vrijgezellenfeestje? Verjaardag? Feestje? Of heb je gewoon veel vriendinnen en kom je met een grote groep? Dan is het ook mogelijk om een High Tea te reserveren voor zaterdag of zondag. Vraag naar de mogelijkheden!