WIJNHALL


Zaterdag 24 november & Zondag 25 november 2018 is de HALL het walHALLa voor de wijnliefhebber!

Wijnkenners én -genieters kunnen tijdens dit niet te missen event hun wijnhart helemaal ophalen!

Laat u verrassen door wijnmakers van verschillende mooie wijnhuizen. Geniet van spraakmakende presentaties en workshops, en maak kennis met de wereld van wijn.

Tijdens wijnHALL kun je genieten van alles in en om je glas. De HALL | burgerEI & zakenlui voorziet het hele festijn van lekker en eerlijk eten.

WijnHALL start om 12:00. Nu kun je je natuurlijk gelijk wagen aan de proeverij XL. Maar het is misschien verstandig (en fijn!) om te beginnen met een hapje eten. Een plankje met mooie kazen, ambachtelijke charcuterie en knisperfrisse salafe of een heerlijke CLUBtosti.

Uitgeproefd?!? Dat nooit, horen wij je denken… Maar klaar met die kleine beetjes wijn en toe aan een ‘echt’ glas wijn? Gelukkig beschikt wijnHALL over een wijnBAR gevuld met spannende wijnen per glas.  Laat je adviseren en kies een mooi glas wijn. Combineer het met één van de goddelijke borrelhappen en GENIET!

Blijf lekker plakken na het wijnproeven. Laat de informatie van de workshops nog eens rustig op je inwerken onder het genot van een kneitergoeie burger, ’n stoere steak & egg of één van de andere gerechten op het menu van de HALL.

Voor de beginnende liefhebber tot de doorgewinterde wijnprof: wijnHALL is hét interactieve wijnevent waar je bij moét zijn.

Meer informatie over dit evenement vind je op de site van wijnHALL. Blijf op de hoogte via twitterfacebook en instagram.

Zomer openingstijden

Week 28 (11 t/m 17 juli)
open van 9.00 tot 15.00 uur (Buurman en buurman, bezorgen en ophalen voor 15.00 uur)
Week 29 (18 juli tm 24 juli)
open van 9.00 tot 15.00 uur (Buurman en buurman, bezorgen en ophalen voor 15.00 uur)
Week 30, 31 en 32 (25 juli t/m 14 augustus)
a la carte gesloten. Afhaal en bezorgen open van 10.00 tot 14.00 uur. Geen Buurman en Buurman.
Week 33 (15 t/m 21 aug)
open van 9.00 tot 15.00 uur (Buurman en buurman, bezorgen en ophalen voor 15.00 uur)
close-link