Burger van de Maand November

WEGENS SUCCES VERLENGD : OH DEER!

Harde wind , regenbuien en eerder donker… de herfst is begonnen. Als aanloop naar onze decembersfeer (cabin in the woods) toe hebben we alvast een burger deze maand waardoor jouw lunch of diner een woest en wilde beleving wordt!

Heb jij onze december burger al geproefd? Ten eerste ziet ‘ie er al prachtig uit! Diep paars & fris groen. En de smaak…. om wild van te worden. Een malse beefburger met gerookte hertenham. De fris-zoete red coleslaw en de smeuge kastanje spread zorgen voor het ultieme herfstgevoel. De homemade mosterd-

ketchup geeft een beetje pit aan het geheel. De burgerbol van Carl Siegert heeft een upgrade gekregen door ‘m af te toppen met krokant gebakken pompoenpitten.

Kan jij niet langer wachten om deze burger te proeven? Hij is op werkdagen te proeven tijdens de lunch. Op donderdag en vrijdag is ‘ie ook te proeven tijdens

het diner!

Nu je dit gelezen hebt krijg je misschien nog wel meer zin in onze kerstarrangementen vol wilde belevenissen? Neem dan een kijkje op onze pagina en vraag het decemberdossier aan!

Afhalen kan ook. Het is wel fijn, als je dan van te voren even een seintje geeft. Dan zorgen wij dat het klaar staat.