Burger van de Maand Oktober

burgerACTIE!!! Een burger eten en een goed doel steunen tegelijk!

Van elke Bon Bali Burger gaat €1 naar Giro555 voor water, medicijnen en onderdak in Sulawesi. De Bon Bali Burger zou je even het gevoel moeten geven, dat je je even op zo’n paradijselijk Indonesisch strand waant. Je weet wel… met een hangmat tussen 2 palmbomen, met prachtig uitzicht over de oceaan.

Nu is dat plaatje in Sulawesi ruw verstoord door de aardbeving en tsunami. Kleine druppel op een gloeiende plaat misschien, maar… alle beetjes helpen. Dus door je tanden in deze Burger van de Maand te zetten, proef je niet alleen de heerlijke smaken, maar draag je ook bij aan de hulp, die Sulawesi nu dringend nodig heeft.

 

Bon Bali burger

Deze exotische lekkernij is van 100% beef. Daarop een kruidige spread van rendang. je weet wel, die hartverwarmende stoof van rundvlees naar Indonesich recept.Beetje atjar en zoetzure komkommer voor wat frisheid en een aangenaam zuurtje. Seroendeng en gebakken uitjes maken het helemaal af.

Een stukje groene kroepoek laat de burger bijna op een exotische cocktail lijken, waardoor je echt even dat paradijselijke gevoel krijgt.

Kan jij niet langer wachten om deze burger te proeven? Hij is op werkdagen te proeven tijdens de lunch. Op donderdag en vrijdag is ‘ie ook te proeven tijdens het diner!

> Afhalen kan ook. Het is wel fijn, als je dan van te voren even een seintje geeft. Dan zorgen wij dat het klaar staat.