Gouden Parel voor Frans?

Jaarlijks wordt er door Ondernamen Woerden een Woerdense ondernemer uitgeroepen tot Gouden Parel, omdat hij zich afgelopen jaar heeft weten te onderscheiden in zijn of haar vakgebied, maar ook op maatschappelijk en persoonlijk vlak. Dit jaar is Frans, onze ‘baas’, genomineerd. Hoe tof is dát?

Nu kun je ons, als HALLcrew, natuurlijk op onze blauwe ogen blind vertrouwen en direct op Frans stemmen. Klik dan snel HIER en breng je stem uit!

Ben je benieuwd naar onze onderbouwing?? We hebben het geprobeerd kort te houden… maar dat is helaas niet gelukt. Bij deze:

Waarom stemmen op Frans??

Natuurlijk heeft hij zijn nek uitgestoken, om in 2016 de HALL te openen, volgens burgemeester Victor Molkenboer  ‘een aanwinst voor Woerden’. Inmiddels is De HALL uitgegroeid tot dé hotspot van bedrijventerrein Middelland. Daarmee creëerde hij een geliefde lunchplek voor veel zakelijke en ‘gewone’ gasten en is Woerden een nieuwe traditie rijker ( Internationale dag van de Hamburger).

Daarnaast is Frans de grondlegger van OFFROAD.CATERING, beter bekend als Lange Tafels in het Gras. Daarmee reizen wij heel Nederland en België door, om de mensen de dag van hun leven te bezorgen.

Maarrr… dat is nog lang niet alles:

 • Frans zet voedselverspilling actief op de kaart. Kromme komkommers, tomaten met schoonheidsfoutjes en blikken bonen met een deuk van de lokale Albert Heijn worden in onze keuken omgetoverd tot maaltijden voor de voedselbank. Dit is een pilot, om te kijken hoe wij in de toekomst duurzamer met voedsel om kunnen gaan. Natuurlijk doet hij dit niet alleen. Samen met de gemeente, Simon Brouwer en andere verspillings-strijders werkt hij er hard aan om deze pilot tot een succes te maken. Daarnaast geeft hij aan schoolkinderen uitleg over voedselverspilling en maakt ze er bewust van hoe zij zelf hiermee om kunnen gaan.
 • Samen met de Lionsclub Castellum Laurum heeft hij zich ingezet voor de LINDA.foundation. Met het Food Good Festival in de HALL werd er maar liefst €5000 opgehaald, waarmee we gezinnen in Woerden, die onder de armoedegrens leven, een lichtpuntje konden bieden. Onder het motto ‘armoede is niet eerlijk’ verstrekt de LINDA.foundation nl. elk jaar in november eenmalig een set cadeaukaarten, waarmee ze een feestmaaltijd kunnen bereiden, nieuwe kleding en/of nieuw speelgoed te kopen in plaats van veelal aangewezen te zijn op tweedehands artikelen. Fijn om daaraan bij te mogen dragen!
 • Zijn eindeloze stroom aan ideeën en onuitputtelijke energie heeft voor een aantal mooie evenementen gezorgd:
  • StraatVoer (i.s.m. Ed Breuren en Erik Thuis), hét foodfestival van Woerden dat volgend jaar zijn 5 (!!) jarig jubileum viert.
  • wijnHALL (i.s.m. Remmer Meijer, van wijnwinkel Saudade in Woerden). Een wijnevenement dat we binnenkort voor de derde keer gaan doen!
  • Winterdip >> Niks is te gek… met als gevolg een grote berg sneeuw voor de deur van de HALL!!
  • GP Monaco >> een race evenement rondom de formule 1. Groot scherm, snelle bolides all over the place. Zelfs in de HALL stond een prachtige wagen. Race simulator… alles erop en eraan.
  • LegoHALL i.s.m. Jan’s Steen. Afgelopen zomervakantie voor het eerst en tijdens de herfstvakantie waarschijnlijk de tweede editie.
  • en zo kunnen we nog wel even doorgaan… #FOODPORN (foodfotografie workshop) , het WILDfestijn, St. Germain (avondje Parijs in de HALL)…
 • Sommige bazen halen hun neus op voor bepaalde klusjes. Frans niet! Zo draait hij er zijn hand niet voor om, om tijdens Woerden City Karting zélf in de frietkar te kruipen en frietjes te bakken alsof ‘ie nooit anders gedaan heeft. Afwashulp ziek? Geen probleem! Ook daar is Frans voor te porren.
 • In 2017 was Frans horeca-ambassadeur van MKB Nederland. Tijdens de Dag van de Ondernemer kwam een delegatie van Kamerleden in de HALL een kijkje nemen.

 

Ook een beetje voor ons…

Nu weten wij, dat Frans de Gouden Parel ook gunt aan Hans Jongerius en Michel Kwakkenbos, beide ook genomineerd voor de Gouden Parel. Maar…. door op Frans te stemmen, stem je natuurlijk ook een beetje op ons. Want samen met Frans hebben wij de afgelopen 2 jaar keihard en met heel veel plezier gewerkt om alle ideeën van Frans handen en voeten te geven. Wij hebben wel zin in een feestje! 🙂

Stemmen dus!!!  http://www.goudenparelwoerden.nl.