Let’s go outside!

Bestaat jouw lunch uit een snelle hap achter je bureau?

 

Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 5 Nederlanders achter hun bureau even snel een broodje eten en na 26 minuten weer doorgaan met hun werk. Stiekem weet iedereen wel, dat dit niet zo gezond voor je is. En  zeg nou zelf, het is toch ook veel gezelliger om samen met je collega’s nog even te bespreken hoe iedereen zijn weekend was?! Lekker eten, beetje bijkletsen, even ontspannen… En ga vooral even lekker naar buiten als het weer het toelaat! Wandelingetje, frisse lucht en gezelligheid zijn dé ingrediënten voor een gezonde lunch!

En voor de prijs hoef je het niet te laten: Vanaf €2,50 heb je al een broodje van het buffet en vanaf €7 kun je iets van de kaart kiezen. Nog niet overtuigd?!? Bekijk dan snel de 3 redenen voor een heerlijke wandeling naar de HALL.

3 redenen voor een lunch buiten de deur!

 

  1. Wist jij dat je na twee uur werken al door jouw concentratie heen bent? Kun je nagaan, hoe het met je concentratie gesteld is als je er al een hele ochtend op hebt zitten. Als je dan ook nog doorwerkt in je pauzes, dan is jouw concentratie tot een dieptepunt gedaald! De oplossing voor dit probleem: Even achter je bureau vandaan, een frisse neus halen en even ontspannen in een andere omgeving.
  2. Even lunchen met collega’s is niet alleen ontspannend, maar het verhoogt ook de motivatie én het versterkt de samenwerking! Werk hoeft niet het enige onderwerp te zijn van je gesprek. Het is juist fijn om het even over iets anders te hebben dan verkoopcijfers en statistieken. En dat lukt nu eenmaal beter in een andere omgeving. Vakantieavonturen, de plannen voor aankomend weekend, de capriolen van je huisdier, of (en dat zijn onze favorieten) je succesrecepten… Stuk voor stuk leuke gespreksonderwerpen voor tijdens een formidabele burger van de maand of smashing Caesar Salad van de HALL 😉
  3. Zowel een andere omgeving als je collega’s kunnen je op nieuwe ideeën brengen! Dus zit je met een lastig vraagstuk op het werk en blijf je in cirkeltjes denken?!? De hoogste tijd om het vraagstuk even te laten voor wat het is en je te buigen over een nieuw vraagstuk. Wat zul je eens kiezen van de menukaart van de HALL? TIP: Misschien hebben jouw collega’s al eens eerder geluncht bij de HALL in Woerden en kunnen ze jou vertellen welk gerecht absoluut een aanrader is!