#vacature bediening

de HALL zoekt kers op de taart!

de HALL | burgerEI & zakenlui zoekt kersen voor op de taart. En daarmee bedoelen we, dat we op zoek zijn naar collega’s in de bediening, bij wie gastvrijheid door de aderen stroomt. Je weet wel, zo iemand voor wie de gasten steeds weer terugkomen.

Je hebt oog voor detail en straalt een hoog hospitality niveau uit. Je geeft de gasten een zeer gastvrij welkom en doet graag net dat stapje extra om hen een unieke beleving te geven. De kers op de taart dus.

Ben jij dat? En steek je graag de handen uit de mouwen, weet je tijdens piekmomenten goed het overzicht te bewaren, kun je goed samenwerken en communiceren met zowel de klant als je collega’s? Dit is misschien wel de allerleukste #vacature in de horeca van gemeente Woerden!

Wij bieden >>

 • Allereerst natuurlijk de HALL. De HALL bruist! Op werkdagen is de HALL dé plek voor zakenlui, technici, bouwlui, leerlingen, foodies en “gewone” burgers. Er wordt vergaderd, getraind, gewerkt en vooral ook heel lekker gegeten en geborreld. De HALL heeft een industrieel interieur, dat aansluit bij de bedrijvigheid en beleving van de technische bedrijvigheid in het pand. De gerechten uit onze á la carte kaart  worden uitstekend gewaardeerd door onze gasten. Zo is de HALL o.a. bekend om de formidabele burgers. Eén van die burgers heeft zelfs de 4e prijs gewonnen tijdens de verkiezing ‘Beste Burger van NL Finest’. Onze ingrediënten halen we bij bijzondere, vaak lokale, leveranciers. Naast de smaak letten we bij de keuze van de producten op dierenwelzijn en milieu-impact.
 • Een plek in een enthousiast, hardwerkend en creatief team.
 • Minimaal 1 dag in het weekend vrij! (en dat in de horeca, is best een pluspuntje…).
 • Afwisseling! Doordat de HALL ‘bevolkt’ wordt door een zeer uiteenlopend publiek is het elke keer weer anders.
 • Stilzitten en afwachten is niet echt ons ding. Bijzondere evenementen en spontane acties past veel beter bij ons! Zo laten we gerust een berg sneeuw voor de deur storten of vieren we de Internationale dag van de Hamburger met een knalfeest en een bizarre metershoge burger in de tuin. Kortom: Saai zal het nooit zijn in de HALL.
 • Een prachtige kans om te groeien in de wereld van horeca en banqueting. de HALL biedt goede arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden & leuke collega’s!
 • Een centrale ligging. Reuze handig voor als je met de trein komt: de HALL ligt nl. op 5 minuutjes lopen van NS station Woerden. Woon je in Woerden? Dan is het op de fiets natuurlijk ook heel goed te doen. Kom je liever met de auto?? Ook dat kan! de HALL ligt vlakbij de afrit van de A12 én we hebben volop gratis parkeerruimte.

Wij verwachten >>

 • dat je dus de kers op de taart bent bij de HALL. Zowel voor de gasten, als binnen het team.
 • helikopterview!
  Je hebt goed overzicht over het geheel. Je signaleert knelpunten en lost deze op. Jij bent de spil waardoor alles op rolletjes loopt en die er voor zorgt dat onze gasten graag terugkomen.
 • een open houding. Het is fijn als je direct & communicatief vaardig bent.
 • dat je goed kan omgaan met werkdruk en veranderingen.
 • dat je geen moeite hebt met onregelmatige werktijden. In principe is de HALL open op werkdagen. Maar door super toffe catering opdrachten en evenementen is er ook in het weekend regelmatig wat te doen. Dus je moet bereid zijn om te werken in de weekenden en op feestdagen. Uiteraard streven we ernaar, dat iedereen in het team minimaal 1 dag in het weekend vrij is.

We zijn op zoek naar jou als jij >>

 • flexibel bent.
 • positief bent.
 • opgewekt & enthousiast bent. Een glimlach bij binnenkomst is het halve werk. Knallen met een glimlach dus!
 • secuur werk aflevert, controleert en durft te vragen.
 • minimaal 2 jaar ervaring in de horeca hebt.
 • een teamplayer bent. Met meer dan 30 collega’s zorg je ervoor dat onze gasten optimaal genieten in de HALL.
 • je minimaal 24 uur per week vol op dit avontuur wil storten.
 • net als wij ook van eten houdt! Je kunt het verhaal, zoals dat van de dubbeldoel koe, met enthousiasme vertellen en het lijkt je geweldig om alle culinaire verhalen te horen en door te vertellen.

Heb je interesse in deze vacature en durf je de uitdaging aan? Wacht dan niet langer en stuur jouw c.v. met pasfoto & motivatie en wie weet drinken wij binnenkort een kop koffie! Mail naar frontoffice@dehall.nl.

Dubbelfunctie?!

Denk je dat je nóg meer afwisseling en uitdaging aan kan? Komt dat even goed uit!! Deze functie valt nl. heel goed te combineren met de vacature bij offroad.catering.