Laat het vuur in je personeel opwaaien!

5 redenen om lekker fikkie te stoken met je personeel!

Natuurlijk is het goed om elke jaar een bedrijfsuitje te organiseren. Maar het is ook zeker goed om af en toe, samen met je personeel, de bloemetjes buiten te zetten in de vorm van een gezellige BBQ.

Waarom?? Nou… dáárom >>

1. Motiveren

Een borrel of BBQ zorgt voor goodwill onder het personeel. Een bedankje dus eigenlijk voor alle inzet van je personeel, als blijk van waardering. Na een gezellige middag of avond kun je er donder op zeggen, dat de werknemers zich op maandag weer vol enthousiasme op hun werk storten.

2. Eten verbroedert

Hoe leuk is het, om eens kennis te maken met mensen van de andere afdeling? Op een ongedwongen manier, in een andere omgeving. Als je veel mensen in je werkomgeving kent, voel je je er meer op je gemak, wat ten goede komt aan de werksfeer. Eten verbroedert. Het verzacht problemen en versterkt het gevoel van blijheid.

Je zult zien, dat ze ook op het werk makkelijk naar elkaar toe zullen stappen als dat nodig is. Hier wordt de organisatie dus niet alleen socialer van, maar ook nog eens een stuk efficiënter.

3. Oerbehoefte

Hoe ‘moderner’ we worden, hoe meer we het oeroude bakritueel nodig hebben. Op het werk wordt vooral gecommuniceerd met e-mail en WhatsApp. De contacten verlopen meer via virtuele weg. Leuk, maar daardoor is de nood nog groter om als tegenwicht onze collega’s in het echt te zien en vooral ook te spreken. Samen buiten vlees braden is het ideale tegengif voor onze inspanningen om elkaar via schermen te verstaan.

4. Teambuilding

Natuurlijk kun je het grillen overlaten aan de chefs. Graag zelfs, want onze chefs doen niets liever! Waar rook is, is vuur en dus ook onze chefs 😉

MAARRR… een potje BBQ’en is goed voor de teambuilding. Dus laat het BBQ’en ook eens aan het team zelf over. Fikkie stoken, zorgen dat de kolen goed gaan smeulen, voorbereidingen treffen, het vlees grillen, de burger aftoppen met allerlei lekkers… er valt genoeg te doen!

Het is dus ook een mogelijkheid, om alleen het vlees en de salades te bestellen bij de HALL. Met of zonder BBQ (echte mannen bouwen hun BBQ misschien wel zelf, als ultieme teambuilding!).

5. Plezier

Last but not least. Laten we vooral het plezier niet vergeten. Voor elke werknemer is het belangrijk af en toe het hoofd even goed leeg te maken en eens lekker plezier te hebben. Gewoon even weg achter je bureau en op een leuke manier ontspannen met je collega’s. Door de ontspanning en dit plezier te delen met collega’s creëer je ook nog eens mooie positieve herinneringen voor op de werkvloer waar de medewerkers weer een tijd op kunnen teren.

Laat het vuur oplaaien!

Nodig je personeel uit om deze zomer nog samen fikkie te stoken en laat het vuur in je personeel oplaaien! Na zo’n BBQ kunnen ze weer als een geoliede machine en gemotiveerd team aan de bak.

Op onze speciale BBQ pagina vind je al onze arrangementen met vele mogelijkheden. Van lekker basic old school BBQ tot een culinair BBQ arrangement met alles erop en eraan. Of creëer de sfeer van je eigen foodfestival door te kiezen voor een BBQ met ‘the Beast’ (een uit de kluiten gewassen BBQ op een trailer). Op locatie of op ons terras bij de HALL, alles is mogelijk.

Wij helpen je graag met het organiseren van je bedrijfsbarbecue. Wil je er nog iets extra’s aan toevoegen? Een DJ, bandje, vaartochtje… We denken graag met je mee! Dus schroom niet en bel (0348 70 52 80) of mail ons!