HALLBERRY | Burger van de maand Juni

De Burger van de Maand Juni moest er één worden, waar je de zomer in proeft. Nu doen we wel vaker gek… Hutspot, Baileys, koffie…. Dus waarom niet iets meet aardbeien?? Op de Burger van de Maand Juni prijken dus knalrode aardbeitjes!

Aardbeien?!?!?! Op een burger?!?!?!

JA! En lékker dat dat is….

HALLBERRY

Voordat de aardbeien op de burger belanden, worden ze gemarineerd in cognac en afgetopt met Parmezaan. Plukje sla erbij voor het groen. Beef-zoet-zout-groen… dan mist er nog een klein beetje pit. En dat is toegevoegd in de vorm van een heerlijke peper-balsamico mayo. En dat allemaal op een oregano broodje.

Eén hap en het is ZOMER!

Nieuwsgierig naar deze verrassende burger? Hij is op werkdagen te proeven tijdens de lunch. Op donderdag en vrijdag is ‘ie ook te proeven tijdens het diner. Afhalen kan ook elke werkdag. Het is wel fijn, als je dan van te voren even een seintje geeft. Dan zorgen wij dat het klaar staat.

de burger

Voor onze burgers gebruiken we niet zomaar rundvlees, maar vlees van dubbeldoel koeien. Dat zijn koeien, die na hun carrière als melkkoe, niet afgedankt worden zoals andere koeien, maar nog een tijdje van hun pensioen mogen genieten. Daarbij krijgen ze goede voeding, waaronder veel granen. Hierdoor ontstaat prachtig gemarmerd vlees, bomvol smaak. En verder een geheime kruidenmix? Nee hoor, niks van dat alles. Het enige dat we toevoegen is een klein beetje zout en dan heb je misschien wel de lekkerste hamburger van Nederland. Sappig, veel smaak, karakteristiek en duurzaam.

 

 

 

 

Zomer openingstijden

Week 28 (11 t/m 17 juli)
open van 9.00 tot 15.00 uur (Buurman en buurman, bezorgen en ophalen voor 15.00 uur)
Week 29 (18 juli tm 24 juli)
open van 9.00 tot 15.00 uur (Buurman en buurman, bezorgen en ophalen voor 15.00 uur)
Week 30, 31 en 32 (25 juli t/m 14 augustus)
a la carte gesloten. Afhaal en bezorgen open van 10.00 tot 14.00 uur. Geen Buurman en Buurman.
Week 33 (15 t/m 21 aug)
open van 9.00 tot 15.00 uur (Buurman en buurman, bezorgen en ophalen voor 15.00 uur)
close-link