#vacature afwaswonder

de HALL zoekt afwaswonder!

De HALL bruist! Op werkdagen is de HALL dé plek voor zakenlui, technici, bouwlui, leerlingen, foodies en “gewone” burgers. Er wordt vergaderd, getraind, gewerkt en vooral ook heel lekker gegeten en geborreld.

In de HALL kan men terecht voor het ontbijt, lunch, borrel en diner. Een industrieel interieur, met een menukaart waarop een aantal formidabele burgers prijken. Eén van die burgers heeft zelfs de 4e prijs gewonnen tijdens de verkiezing ‘Beste Burger van NL Finest’.

Tijdens de lunch wordt ook ons VERSLOKET ingezet, waar de gebruikers van het pand en gasten van buiten een vers broodje, wrap, soep en salades kunnen pakken.

Natuurlijk kan dit alles niet zonder afwaswonder in de spoelkeuken! En we zouden het helemaal super vinden, als dat afwaswonder ook nog eens op drukke momenten kan bijspringen in de bar. DUS:

#VACATURE AFWASWONDER & barhulp

Handen uit de mouwen, muziek aan en gaan! In deze functie zoeken wij stoere jongens of meiden die ons komen helpen om de spoelkeuken spik en span te houden. Samen met je collega’s zorg je er voor dat de afwas gedaan wordt en de keuken op orde blijft. Jouw inzet in onmisbaar in de schakel tussen de keuken en het restaurant. Is het druk in het restaurant?? Dan spring je even bij en draai je mee achter de bar.

 

Wij verwachten >>
 • dat kunt knallen met een glimlach. Dus je deinst niet terug voor een flinke stapel afwas, maar stroopt je mouwen op en gaat aan de slag!
 • een open houding. Het is fijn als je direct & communicatief vaardig bent.
 • dat je een leuke en gezellige aanwinst bent voor het team.
 • dat je geen moeite hebt met onregelmatige werktijden. In principe is de HALL open op werkdagen. Maar door super toffe catering opdrachten en evenementen is er ook in het weekend vaak veel te doen. Dus je moet bereid zijn om te werken in de weekenden en op feestdagen.
 • dat je een stoere jongen of meid van 16 jaar of ouder bent.

 

Wij bieden >>
 • enthousiaste en gezellige collega’s.
 • salaris!!! Marktconform uiteraard.
 • naast de afwas óók de mogelijkheid om te helpen in de bar, tijdens drukke momenten.
 • een ruime spoelkeuken, met supersonische afwasmachine!! Je hoeft dus niet alles met de hand te doen 😉
 • het meest vooruitstrevende en innovatieve horeca bedrijf van Woerden. Stilzitten en afwachten is niet echt ons ding. Bijzondere evenementen en spontane acties is meer ons ding! Dus daar ga je veel van mee krijgen!!
 • een prachtige kans om te groeien in de wereld van horeca en banqueting. de HALL biedt goede arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden & leuke collega’s!
 • een centrale ligging. Reuze handig voor als je met de trein komt: de HALL ligt nl. op 5 minuutjes lopen van NS station Woerden. Woon je in Woerden? Dan is het op de fiets natuurlijk ook heel goed te doen.

 

We zijn op zoek naar jou als jij >>
 • flexibel bent.
 • positief bent.
 • opgewekt & enthousiast bent. Een glimlach bij binnenkomst is het halve werk. Knallen met een glimlach dus!
 • het belang ervan inziet om de spoelkeuken spik en span te maken en te houden.
 • een teamplayer bent. Met meer dan 30 collega’s zorg je ervoor dat onze gasten optimaal genieten in de HALL.

Heb je interesse en durf je de uitdaging aan? Wacht dan niet langer en stuur jouw c.v. met pasfoto & motivatie en wie weet sta jij binnenkort te swingen in onze spoelkeuken en draai je mee achter de bar!