#vacature teamleider

de HALL zoekt een teamleider!

Aan de poort van Woerden, vlakbij de afrit Woerden van de A12, staat het markante Intechnium Gebouw. Een imposant gebouw, waar techniek en kennisoverdracht centraal staan. En in dat imposante gebouw zit de HALL | burgerEI & zakenlui.

De HALL bruist! Op werkdagen is de HALL dé plek voor zakenlui, technici, bouwlui, leerlingen, foodies en “gewone” burgers. Er wordt vergaderd, getraind, gewerkt en vooral ook heel lekker gegeten en geborreld.

In de HALL kan men terecht voor het ontbijt, lunch, borrel en diner. Een industrieel interieur, dat aansluit bij de bedrijvigheid en beleving van de technische bedrijvigheid in het pand. De gerechten uit onze á la carte kaart  worden uitstekend gewaardeerd door onze gasten. Zo is de HALL o.a. bekend om de formidabele burgers. Eén van die burgers heeft zelfs de 4e prijs gewonnen tijdens de verkiezing ‘Beste Burger van NL Finest’.

Tijdens de lunch wordt ook ons VERSLOKET ingezet, waar de gebruikers van het pand en gasten van buiten een vers broodje, wrap, soep en salades kunnen pakken.

Onze ingrediënten halen we bij bijzondere, vaak lokale, leveranciers. Naast de smaak letten we bij de keuze van de producten op dierenwelzijn en milieu-impact. Zo is het vlees van onze burgers bijvoorbeeld van koeien die na hun pensioen als melkkoe nog een tweede leven hebben gekregen. De zogenaamde dubbeldoel koe. En zo kunnen we bij veel van de ingrediënten en producten een mooi verhaal vertellen. Maar daar gaat het nu niet om.

#VACATURE TEAMLEIDER

Wij zoeken jou als jij een ‘hands on’ teamleider bent. Je bent loyaal, bezit een dosis humor en je kunt professionaliteit goed met gezelligheid combineren zowel naar de gasten als naar je medewerkers toe. Je vindt het een leuke uitdaging mee te bewegen en actief mee te werken aan de vele evenementen die wij, als de HALL, organiseren.

Jouw mensenkennis en empathisch vermogen is dik in orde: je voelt goed aan wie je voor je hebt, hoe de persoon aan te spreken en wat er van je wordt verwacht. Upselling is een sport voor je en met plezier draag je jouw kennis over aan je collega’s. Je bent een opgewekte persoonlijkheid en je bent kritisch naar jezelf en je medewerkers toe.

Wij verwachten >>

 • dat je jouw medewerkers van die dag instrueert, motiveert (en controleert waar nodig), zodat onze gasten tevreden zijn en blijven; of ze nu voor een borrel, lunch of diner, een bruiloft of vergadering komen.
 • helikopterview!
  Je hebt goed overzicht over het geheel. Je signaleert knelpunten en lost deze op. Jij bent de spil waardoor alles op rolletjes loopt en die er voor zorgt dat onze gasten graag terugkomen.
 • een open houding. Het is fijn als je direct & communicatief vaardig bent.
 • dat je goed kan omgaan met werkdruk en veranderingen.
 • dat je geen moeite hebt met onregelmatige werktijden. In principe is de HALL open op werkdagen. Maar door super toffe catering opdrachten en evenementen is er ook in het weekend regelmatig wat te doen. Dus je moet bereid zijn om te werken in de weekenden en op feestdagen.

 

Wij bieden >>

 • een enthousiast, hardwerkend en creatief team.
 • minimaal 1 dag in het weekend vrij! (en dat in de horeca, is best een pluspuntje…).
 • afwisseling! Doordat de HALL ‘bevolkt’ wordt door een zeer uiteenlopend publiek is het elke keer weer anders.
 • het meest vooruitstrevende en innovatieve horeca bedrijf van Woerden. Stilzitten en afwachten is niet echt ons ding. Bijzondere evenementen en spontane acties is meer ons ding!
 • een prachtige kans om te groeien in de wereld van horeca en banqueting. de HALL biedt goede arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden & leuke collega’s!
 • een centrale ligging. Reuze handig voor als je met de trein komt: de HALL ligt nl. op 5 minuutjes lopen van NS station Woerden. Woon je in Woerden? Dan is het op de fiets natuurlijk ook heel goed te doen. Kom je liever met de auto?? Ook dat kan! de HALL ligt vlakbij de afrit van de A12 én we hebben volop gratis parkeerruimte.

 

We zijn op zoek naar jou als jij >>

 • flexibel bent.
 • positief bent.
 • opgewekt & enthousiast bent. Een glimlach bij binnenkomst is het halve werk. Knallen met een glimlach dus!
 • Secuur werk aflevert, controleert en durft te vragen.
 • Minimaal 2 jaar ervaring als leidinggevende binnen de horeca hebt.
 • een teamplayer bent. Met meer dan 30 collega’s zorg je ervoor dat onze gasten optimaal genieten in de HALL.
 • je minimaal 28 uur per week vol op dit avontuur wil storten.
 • net als wij ook van eten houdt! Je kunt het verhaal, zoals dat van de dubbeldoel koe, met enthousiasme vertellen en het lijkt je geweldig om alle culinaire verhalen te horen en door te vertellen.

Heb je interesse en durf je de uitdaging aan? Wacht dan niet langer en stuur jouw c.v. met pasfoto & motivatie en wie weet drinken wij binnenkort een kop koffie!