burgerfeest!

Ben jij een echte Burgerlover of vind je het gewoon lekker om af en toe een lekkere burger te eten. Dan is maandag 28 mei helemaal jouw dag. Het is dan namelijk de Internationale dag van de Hamburger!

De hamburger is een geliefde delicatesse geworden. Gemiddeld eten wij Nederlanders 25 hamburgers per jaar. De van oorsprong Russische lekkernij (toch niet uit het Duitse Hamburg, zoals men altijd dacht) komt tegenwoordig in allerlei soorten en maten.

Er zijn hele studies gedaan om te komen tot de ultieme burger: het perfecte rundvlees, het perfecte broodje en de perfecte toppings. Precies in balans, niet teveel, niet te weinig & onweerstaanbaar lekker!

Om dit heugelijke feit te vieren staat maandag 28 mei bij de HALL in Woerden helemaal in het teken van de hamburger. Je kunt naar harte lust proeven van alle formidabele burgers die de revue passeren. Dus het antwoord op de vraag op 28 mei is: wat eten we vanavond? Precies, een hamburger!

Let’s meat & vier het feest met ons mee!!

Normaal gesproken zijn we gesloten op maandagavond, maar voor deze heuglijke dag maken we een uitzondering! We gooien de deuren open en maken er een waar burgerfestijn van. De hele avond komen er allerlei burgers voorbij. Zie je een burger van je gading voorbij komen?? Pak dan een stuk van de plank. We geven deze avond halve of kwart burgers, zodat je lekker veel verschillende kunt proeven! Je kunt ook gewoon even een rondje overslaan om daarna weer mee te doen. Onbeperkt genieten dus!

Kom onbeperkt genieten van onze burgers voor slechts €15!!!

Reserveer nu door een mailtje te sturen of bel 0348-705280.

 

Internationale dag van de Hamburger | de HALL | maandag 28 mei 2018 | vanaf 18:00 | reserveren gewenst.