WIJNHALL


Zaterdag 12 mei 2018 is de HALL het walHALLa voor de wijnliefhebber! Wijnkenners én -genieters kunnen tijdens dit niet te missen event hun wijnhart helemaal ophalen.

Proef heerlijke en bijzondere wijnen bij wijnproeverij XL, met meer dan 100 open wijnen met meer dan 10 wijnstands uit meerdere landen. Laat u verrassen door de wijnmakers van verschillende mooie wijnhuizen. Geniet van spraakmakende presentaties en workshops en dompel je onder in de wereld van wijn.

de HALL voorziet het hele festijn van lekker en eerlijk eten. Dus je kunt de hele dag door genieten van mooie kazen, ambachtelijke charcuterie en andere lekkere hapjes. Er is zelfs een zeer wijnBISTRO, waar je kunt genieten van Franse wijnen in je glas en Franse klassiekers op je bord. Steak tartare, coq au Riesling, creme brulee, hartige tarte tatin, oesters, aan tafel gerookte zalm… en HEEL VEEL Franse wijnen!! Als je zeker wil zijn van een plekje in de wijnBISTRO moet je even reserveren van te voren!

Liever met een wijntje en een kaasplankje, bitterbal of de Burger van de Maand plaatsnemen op het wijnTERRAS?? Dat kan ook!

Meer informatie over dit evenement vind je op de site van wijnHALL. Blijf op de hoogte via twitterfacebook en instagram.
wijnHALL wordt georganiseerd door Wijnwinkel Saudade en de HALL.