#FrenchKiss

Met wijnHALL in het vizier gaat ons wijnHART sneller kloppen… Daarom zit de Burger van de Maand mei bomvol passie en liefde. Liefde voor alle goede dingen van het leven: Lekker eten, voorjaar, stokbrood met Franse kaas… en WIJN! Daarom >>

#FRENCHKISS

  • 100% beef
  • echt Frans brood!
  • Roquefort
  • Salade Rouge
  • heerlijke zoete chutney van rode ui

 

Roquefort

Waarom Roquefort?? Roquefort staat op eenzame hoogte als het gaat om historie, smaak en kwaliteit. Al sinds 1925 is de naam beschermd. ‘Als ze me morgen vertellen dat ik nog één dag te gaan heb, dan eet ik een mooie Roquefort met een goed glas wijn of bier’, aldus Kaasmeester Michel Van Tricht. Roquefort is een blauwschimmelkaas, genoemd naar het dorp Roquefort-sur-Saulzon. De productie gebeurt in de streek maar de kaas rijpt in de kelders, onderaardse grotten, in het dorp zelf.

Wijntje erbij?

Bij deze burger past een mooie Franse wijn. Dus doe eens gek, en bestel een glaasje wijn bij je burger! Soepel of liever wat kruidiger? Wij helpen je graag in het maken van een keuze!!