MoederdagBrunch

Verwen je moeder met een Stralende Moederdag Brunch!

Zondag 13 mei 2018 is het Moederdag en hoe kun je je moeder nou beter verwennen dan met een heerlijke, uitgebreide brunch!? Bij de HALL | burgerEI & zakenlui kun je deze zondag met het hele gezin genieten van verrassend veel hapjes. Warm, koud, hartig, zoet… Voor elke mama wat wils…

Heeft je moeder (of jijzelf, of iemand anders die aanschuift) bepaalde menu wensen? Geef het aan bij de reservering. Glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch… Wij houden er graag rekening mee!

Het zonnetje in huis!

Is jouw mama ook het zonnetje in huis?!? Dan is een zonnige en vrolijke Moederdagbrunch natuurlijk het ultieme cadeau. Wij dekken de tafels met ons kleurrijke vintage serviesgoed. Een bonte mix van oma’s bloemetjes servies en echt brocante. Met helder rode aardbeitjes, stralende jus d’orange en de verrassende brunchgerechten maken het lente gevoel compleet.

Op tafel staat een high tea etagère met allerlei lekkers klaar en gedurende de brunch komt er steeds weer wat lekkers voorbij. Warm, koud, zoet, hartig… voor elke mama wat wils.

Verrassing! >> Alleen voor kinderen

Omdat je moeder natuurlijk ontbijt op bed verwacht, met een mooi moederdagcadeau erbij, hebben we een leuke verrassing bedacht:

Maak je moeder om een uur of 9 wakker met een ‘zogenaamd ontbijt-op-bed’. Bij reservering, krijg je van ons een uitnodiging voor de brunch toegemaild. Die kun je uitprinten (vraag even aan papa). Als je die dan zelf inkleurt of prachtig versiert, kun je die op het dienblad leggen. Glaasje sap erbij…

En als ze dan vraagt “hey? Waar is de rest van het ontbijt?” Kun je zeggen >> “kom op mam! Kleed je aan, maak je mooi en we gaan brunchen bij de HALL vandaag!!” Wedden dat je een super blije mams hebt?!? Scheelt ook weer kruimels in bed… 😉

Netjes aan tafel blijven zitten?? Niet nodig!

Uitgebreid brunchen betekent uitgebreid tafelen. Om het ook voor de kleine koters leuk te houden, zorgen we een leuke kids activiteit. Aangezien het moederdag is en je natuurlijk juist samen wilt zijn met de kids, start de kidsactiviteit pas een uur na aanvang van de brunch. Zo hebben jullie genoeg tijd om samen te genieten aan tafel, voordat de kids zich kunnen uitleven in de knutselruimte. Wat we gaan knutselen vertellen we nog niet, dat blijft natuurlijk nog even een verassing voor de mama’s… Uitgeknutseld?? Uiteraard staan de tafelvoetbal en andere spelletjes ook weer klaar!

Volwassenen genieten al voor €27,50 van deze Stralende Moederdag Brunch en voor de kids van 4-12 jaar is het €15. Kinderen tot 4 jaar zijn gratis. Dus reserveer vandaag nog!

 

Reserveren kan via frontoffice@dehall.nl of bel even naar 0348-705280

Moederdagbrunch  |  Zondag 13 mei 2018  |  ontvangst 10:30  |  de HALL | burgerEI & zakenlui  |  Korenmolenlaan 4  |  Woerden