Word jij onze VIP? Ehhhh…. VIB??

Kom proeven in april & maak kans op een speciale VIB behandeling tijdens de Internationale dag van de Hamburger!!!

 

Op 28 mei vieren we de Internationale dag van de hamburger met een waar burgerfestijn! En daar kun jij bij zijn!!! Want een feestje is  nu eenmaal leuker met zijn allen!

Kun je niet wachten tot 28 mei en kom je in april al een burgertje happen bij de HALL? En kies je toevallig ook nog eens voor de burger van de maand?? Dan maak je kans op iets heel speciaals:

Een unieke VIP/VIB behandeling op 28 mei, tijdens de Internationale dag van de hamburger. Wat je kunt verwachten als Very Important Burger?? >>

Je wordt opgehaald door TukTuk Woerden. Onder het genot van een hapje en een drankje, geniet je van een rondrit door Woerden. Daarna wordt je afgezet bij de HALL, waar de Internationale dag van de Hamburger gevierd wordt met…. Juist ja! Met hamburgers!! Een nieuwe traditie, de we vanaf nu elk jaar gaan vieren. En daar kun jij bij zijn! Gratis en voor niks!! En, zoals het een echte V.I.B. betaamt >> je wordt ook weer lekker thuisgebracht door de tuktuk. Beter kun je de Internationale dag van de Hamburger niet vieren, toch?!?

Kom ‘m snel een keer proeven, die burger van de maand en wie weet…