#vacature

de HALL | burgerEI & zakenlui staat bekend om de creatieve invalshoek waar het om marketing & communicatie gaat. Daar wij op een nogal ongebruikelijke plek gehuisvest zijn, is het belangrijk om op social media en via andere kanalen in beeld te blijven. Er zijn bedrijven, die moeite hebben met het verzinnen van content. Wij hebben eerder een teveel aan content. En nog een hele berg ideeën, die we handen en voeten willen geven. Daarom >>

Creatieve foodie gezocht, met commercieel inzicht, grafische skills & gevoel voor marketing!!

Wij zoeken een lekkerbek, die

 • graag mooie plaatjes maakt
 • goed kan fotograferen
 • misschien zelfs wel filmpjes kan maken
 • met grafische programma’s werkt (illustrator, photoshop, InDesign)
 • websites kan bijhouden (en liefst zelfs kan bouwen)
 • een goed gevoel heeft voor typografie en layout
 • mooie verhalen kan vertellen en sterke one-liners heeft
 • alles weet van social media
 • niet terugdeinst voor het maken van advertenties, persberichten, spandoeken, brochures
 • commercieel kan denken
 • aan een merk kan bouwen
 • in concepten denkt
 • snel kan schakelen

 

Check onze facebookpagina en instagram account. Denk je dat je dát kunt, of dat je het beter kunt en dat je daarnaast ook nieuwsbrieven kunt schrijven, de website kunt verbeteren en evenementen in de markt kunt zetten, dan zijn we waarschijnlijk op zoek naar jou!

Wil je aan de slag als ZZP-er, of liever een parttime-job? Kan allemaal!

Voldoe je aan bovenstaande omschrijving en heb je zin in een zeer afwisselende job met de nodige hectiek, waar je met enige regelmaat de lekkerste dingen mag (moet) proeven?? Kruip dan in je pen, leef je uit in illustrator of verzin iets anders waardoor wij het gevoel krijgen dat jij degene bent, die wij zoeken. Een CV erbij is ook handig! Verras ons!!

Mail naar frontoffice@dehall.nl!

BewarenBewaren