Whiskēy proeverij & diner

Whisky; een eeuwenoud recept voor gezelligheid, verbondenheid en professioneel proefplezier.

Whisky is een gedistilleerde drank die wordt vervaardigd uit granen, gist en water. Verschillende typen graan kunnen worden gebruikt. Bij Schotse malt whisky is dit gemoute gerst, bij Amerikaanse bourbon whiskey is dit maïs. Hoewel de Schotse whisky het bekendste is, wordt de drank ook geproduceerd in Ierland, de Verenigde Staten, Canada, Japan en Nieuw-Zeeland, geproduceerd door ontelbaar veel brouwerijen. Hierdoor ontstaat een grote diversiteit aan whiskies, veroorzaakt door een groot aantal factoren: het gebruikte water, de geografische ligging van de brouwerij, distilleerketels en technieken.

Daar willen wij natuurlijk ALLES over weten. En proeven!! Daarom deze avond.

WHISKēY | diner & proeverij

Waar gedronken wordt, moet gegeten worden. We hebben daarom 5 gangen diner samengesteld. Bij elke gang uiteraard een mooie whisky, whiskey of Bourbon. Verrassende smaak combinaties. Van stoer stuk rundvlees, tot mooi stukje zalm en pure chocolade. Het diner, incl. whisk(e)y komt op €55 p.p. Reserveren is noodzakelijk! (0348 70 52 80)

Wel de whisk(e)y, niet het vlees of de vis?? Ofwel, heb je dieetwensen, zoals vegetarisch, zonder gluten of iets anders? Laat het ons weten bij de reservering. Wij houden er graag rekening mee!

Moustache only

De term “moustache only” doet vermoeden dat het een “alleen voor mannen” is. Niets is minder waar! Ook dames, die een mooi glas whisky kunnen waarderen zijn van harte welkom. Baarden, snorren, nepsnorren of een gladde bovenlip >> Je bent van harte welkom, mits 18 jaar of ouder.

 

WHISKēY  |  diner & proeverij  |  zaterdag 14 april  |  de HALL  |  Woerden  |  welkom vanaf 18:00, start om 18:30 | reserveren noodzakelijk! | 0348 70 52 80 of stuur een mailtje!

Don’t drink & drive!!

Natuurlijk beschikt de HALL over voldoende parkeerruimte, maar whisky & rijden gaat niet samen. Kom op de fiets, regel een taxi of trek je wandelschoenen aan. Kom je niet uit Woerden, maar uit Utrecht, Rotterdam, Gouda, Den Haag of waar dan ook vandaan? De HALL ligt op 5 minuutjes lopen vanaf NS station Woerden!