teriyaki

 

Maart… Winter & voorjaar tegelijk. En dat proef je terug in deze burger:

De stevige smaken van de beef en de portobello, beide afgelakt met teriyaki. En de frisheid van de knapperige zoetzure rode ui. En de wasabi mayo geeft de burger een beetje pit! Zo kom je het staartje van de winter wel door en kun je monter en fris aan het voorjaar beginnen!!

 

teriyaki

Teriyaki is een Japanse kooktechniek, waarbij gesneden vis of vlees wordt gebakken (yaki) in een marinade van sojasaus, waardoor het een speciale glans (teri) krijgt. De saus voor teriyaki wordt gemaakt van onder andere soja, suiker en rijstwijn.

duurzame burger

Het rundvlees voor onze burgers komt van dubbeldoel koeien. Dat zijn koeien, die na hun carrière als melkkoe, niet afgedankt worden zoals andere koeien, maar nog een tijdje van hun pensioen mogen genieten. Daarbij krijgen ze goede voeding, waaronder veel granen. Hierdoor ontstaat prachtig gemarmerd vlees, bomvol smaak. Het enige dat we verder nog toevoegen is een klein beetje zout en dan heb je dus bijna de lekkerste hamburger van Nederland. Sappig, veel smaak, karakteristiek en duurzaam.

eat in or take out, that’s the question…

de HALL serveert deze burger op elke werkdag tijdens de lunch, tot 17:00 (lekker laat lunchen kan dus ook!). Op donderdag en vrijdag is de HALL ook open voor diner.

Wil je lekker thuis van de burger genieten? Dat kan ook!! Elke werkdag kun je de daghap of 1 van de burgers afhalen tot 18:00. Wel even bestellen van te voren! Bestellen kan door te bellen naar 0348-705280. Of bestel ‘m online.