teamcaptain info

Een belangrijk bericht aan alle teamcaptains van de 24 uur van Woerden 2018:

In de maand Maart steunt de HALL | burgerEI & zakenlui alle teams van de 24 uur van Woerden!!

Lees hier hoe >>

Kom eten bij de HALL | burgerEI & zakenlui op donderdag- en/of vrijdagavond en sponsor daarmee je team!! De HALL maakt nl. 10% van de rekening over naar de organisatie van de 24 uur van Woerden o.v.v. het desbetreffende team.

Beleg een team-meeting en combineer dat met een daghap, plan een wandel-training en sluit die af met een stevige burger of kom gewoon gezellig eten met vrienden en familie en vergeet juist even alle organisatie-perikelen rondom de 24 uur. Spoor ook anderen (die niet in je team zitten) aan om een burgertje te happen in de HALL (is geen straf tenslotte!), zodat ook zij hun 10% op jouw team kunnen storten. Zo kan het lekker oplopen!!

Genieten van een leuke en lekkere avond en tegelijkertijd je team sponsoren. Best gelopen toch?!?

 En er valt ook nog wat te winnen!

Het team van de HALL komt een heerlijke borrelplank op het veld brengen bij het team dat het meeste geld bijeen heeft gebracht bij de HALL! Dus zorg dat je veel mensen op de been krijgt, om lekker een hapje te komen eten en wie weet kun jij jezelf en de rest van je team trakteren op een heerlijke midnight snack in de late wandeluurtjes!!

Aan het eind van de maand maakt de HALL de bedragen over en maken we bekend wie de borrelplank gewonnen heeft!

Goed om te weten >>
  • Deze actie geldt in de maand maart, op donderdag- en vrijdagavond!!! Dus niet tijdens de lunch!
  • Delen = vermenigvuldigen! Laat dus iedereen weten dat deze actie er is en dat ze vooral niet moeten vergeten hun bijdrage te laten storten op jouw team. Het evenement op facebook >>
  • Geef duidelijk aan wat jullie teamnaam is, zodat iedereen weet, wat ‘ie in moet vullen als ze gegeten hebben bij de HALL.