Finale Beste Burger van NL FINEST

Met gezonde spanning trok een deel van het HALL team 8 januari naar de Horecava. Daar vond de finale plaats van de Beste Burger van Nederland FINEST. En de HALL stond in de finale met de burger Romero & Smokey Julia!!

3 sterren kok

De burger is ontwikkeld door het hele team. Smaak, textuur, kleur en presentatie… Niets aan het toeval overgelaten. Onze kok Boaz gooide tijdens de finale alles in de strijd en sleepte voor de HALL een overwinning binnen! Nét naast de top 3, maar wat een top prestatie!! Eerste keer meedoen in deze finale en dan gewoon in de prijzen vallen met een mooie aanmoedigingsprijs. Daarmee kunnen we zeggen dat onze burger in de top 5 van Nederland staat. Natuurlijk is de Romero & Smokey Julia te proeven bij de HALL!

Romero & Smokey Julia

Kaas en beef gaan samen als Romeo & Julia. Het uitgangspunt voor deze burger. Een burger van 100% beef, gegratineerd met Romero. Met daarbij een ketchup gemaakt met VEDETT I.P.A. bier, een gerookte pompoenspread, op een knapperige sesambol van Carl Siegert uit Harmelen. En met krokante Romero kaas chip en smeulend rozemarijn takje.

Het rundvlees komt van dubbeldoel koeien. Dat zijn koeien, die na hun carrière als melkkoe, niet afgedankt worden zoals andere koeien, maar nog een tijdje van hun pensioen mogen genieten. Daarbij krijgen ze goede voeding, waaronder veel granen. Hierdoor ontstaat prachtig gemarmerd vlees, bomvol smaak. Het enige dat we verder nog toevoegen is een klein beetje zout en dan heb je dus bijna de lekkerste hamburger van Nederland. Sappig, veel smaak, karakteristiek en duurzaam.