#burger van de maand januari

 

“Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg”. Het credo van januari! Na alle feestelijke etentjes even back to basic. Daarom presenteren wij voor de maand januari #ONTHUTST als burger van de maand.

onthutst

 

Geïnspireerd op een klassieke Hollandse hutspot! Peen, uien, kuiltje jus en een gehaktbal. Met piccalilly erbij natuurlijk! Maar dan anders. Hutspot onthutst dus.

  • Knapperige bol van Carl Siegert.
  • Heerlijke burger van 100% beef. Deze burger wordt afgelakt met de jus ‘uit het kuiltje’, waardoor de burger  nog meer smaak krijgt en lekker sappig blijft.
  • Wortel uit het zuur
  • Home made uienchutney
  • Piccalilly mayo
  • Krokante aardappelchips
  • Sla & Augurk

 

Nieuwsgierig naar deze fantastisch onthutste burger? Hij is op werkdagen te proeven tijdens de lunch. Op donderdag en vrijdag is ‘ie ook te proeven tijdens het diner! Afhalen kan ook. Het is wel fijn, als je dan van te voren even een seintje geeft. Dan zorgen wij dat het klaar staat!

 

de burger

Voor onze burgers gebruiken we niet zomaar rundvlees, maar vlees van dubbeldoel koeien. Dat zijn koeien, die na hun carrière als melkkoe, niet afgedankt worden zoals andere koeien, maar nog een tijdje van hun pensioen mogen genieten. Daarbij krijgen ze goede voeding, waaronder veel granen. Hierdoor ontstaat prachtig gemarmerd vlees, bomvol smaak. En verder een geheime kruidenmix? Nee hoor, niks van dat alles. Het enige dat we toevoegen is een klein beetje zout en dan heb je misschien wel de lekkerste hamburger van Nederland. Sappig, veel smaak, karakteristiek en duurzaam.