YEAH! Bijna 2018!

De kerst is nog niet eens voorbij en voor je het weet zit je alweer in 2018! En dat moet gevierd worden. Met bubbels uiteraard! Wij hebben weer een paar arrangementen samengesteld:

Nieuwjaarsborrel

Proost je graag met je collega’s tijdens een ontspannen borrel? Wij hebben arrangement voor een nieuwjaarsborrel / nieuwjaarsreceptie samengesteld. Met bubbels en luxe borrelhappen. Met voor de liefhebbers een rondje bitterballen erbij! Liever een borrel met burgers of bitterballen? Dat kan uiteraard ook. Bel of mail dan even, zodat we een arrangement op maat kunnen maken!

nieuwjaarsontbijt

Liever een frisse start maken met een nieuwjaarsontbijt? Met heerlijke croissants, crostini’s met gerookte zalm en ander lekkers. Bekijk dan ons nieuwjaars ontbijtarrangement.

in de HALL of op locatie

Het kan allemaal!

de HALL is nog feestelijk aangekleed met een subtiele ‘splash of gold’ en gezellig kaarslicht. De HALL is centraal gelegen in Midden Nederland. Tussen Utrecht en Gouda in, vrijwel direct aan de A12. Ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar en er is volop gratis parkeerruimte.

Liever proosten in jullie eigen bedrijf? Ook dat kan! Met onze offroad.catering tak komen wij graag op locatie. Met gezellig aan lange tafels, sta-tafels of welke setting u dan ook wenst. Vraag naar de mogelijkheden!

 

belastingtip >>

Sinds de invoering van de *WKR (werkkostenregeling)
 is het interessant een personeelsfeest op eigen terrein te organiseren. De WKR stelt namelijk dat ‘personeelsevents’ moeten worden gezien als loon voor de werknemer en opgenomen moeten worden in de vrije ruimte binnen de WKR. Evenementen georganiseerd op eigen terrein vallen volledig buiten de WKR en worden dus niet belast. Dit kan flinke financiële voordelen opleveren.

*WKR – werkkostenregeling
De werkkostenregeling sluit deuren, maar biedt ook nieuwe mogelijkheden. Een event op het eigen terrein (lees: binnen de grenzen van het eigen bedrijfsterrein) is fiscaal 100% aftrekbaar en valt niet in de vrije ruimte van 1,2%.