Wegens succes een blijvertje: officeYOGA

Op 16 november, tijdens de Week van de Werkstress, vond de kick-off van officeYOGA bij de HALL | burgerEI & zakenlui plaats. Een heerlijke sessie, verzorgd door Mircale Yoga, compleet met een gezonde lunch van de HALL. Het was een fijn rustpunt in de Week van de Werkstress! De eerste reacties waren positief: “voor herhaling vatbaar!” En dat gaan we dus ook doen!

 

gratis genieten

In 2018 gaan wij verder met officeYOGA. Hoe? In het eerste kwartaal zullen wij iedere 1ste  donderdag van de maand een gratis officeYOGA workshop aanbieden. Tijdens deze workshop starten we om 12:00u. met een presentatie over werkstress en hoe yoga hierbij kan helpen. Daarna ga je uiteraard zelf aan de slag tijdens de sessie officeYOGA, zodat je ervaart wat het is. De workshop wordt afgesloten met een heerlijk verzorgde gezonde lunch, die tot ca. 13:30 zal duren. En dat allemaal gratis: wie wil dat nou niet!?

Je kunt deze workshop eenmalig per bedrijf en met maximaal 2 collega’s bijwonen. Dus noteer 4 januari, 1 februari of 1 maart in je agenda en geef je op voor deze officeYOGA workshop bij de HALL door te mailen naar info@miracleyoga.nl .

 

fit terwijl je zit

Yoga te zweverig? Meer iets voor vrouwen? Niets voor jou?? Daar heb ik toch helemaal geen tijd voor… >> We horen je denken… MAARRR: Yoga is de snelst groeiende vorm van bewegen.

OfficeYOGA, overgewaaid uit de Verenigde Staten, is een hele praktische, efficiënte en “nuchtere” vorm van yoga, die je brein even 15 minuutjes rust geeft, waarna je nog beter en geconcentreerder aan de gang kunt (efficiency), je geheugen wordt beter, je zit lekkerder in je vel en als het goed is, hou je zelfs energie over! Dus ons advies luidt: Kom het gewoon eens proberen en wordt ‘fit terwijl je zit’!

abonnement

Nog niet relaxt genoeg na de workshop en/of de smaak te pakken? Miracle Yoga zal vanaf 2018 ook wekelijkse officeYOGA lessen verzorgen in de HALL, in de vorm van yoga op de stoel. Iedere donderdag tussen 12.15 en 13.00 zullen er twee lessen van 15 minuten verzorgd worden door Miracle Yoga. Instappen kan iedere maand na de gratis workshop voor € 30,25 ( €25 excl. BTW) per maand per deelnemer. Wil je instappen zonder de gratis workshop bijgewoond te hebben? Dat kan uiteraard ook, alleen mis je dan de theorie achter officeYOGA en de eerste les.

 

vanaf nu te boeken in de HALL of bij je eigen bedrijf

En dat is niet alles… Er is ook de mogelijkheid om een workshop en/of officeYOGA les van 15 minuutjes te boeken als onderdeel van een vergaderarrangement. Hoe dit zit en wat wij nog meer kunnen betekenen voor jouw vergadering lees je hier.

Heb je liever deze officeYOGA lessen en/of workshop op locatie bij jouw bedrijf? Dat kan uiteraard ook, neem gerust contact op met Miracle Yoga voor de mogelijkheden.

Dus: kom het gewoon eens proberen en wordt ‘Fit terwijl je zit’!

Wil je meer informatie of je opgeven voor de workshop en/of officeYOGA lessen, neem dan contact op met Miracle Yoga via dit contactformulier of kijk op de website.


OfficeYOGA, overgewaaid uit de Verenigde Staten, is een hele praktische, efficiënte en “nuchtere” vorm van yoga, die je brein even 15 minuutjes rust geeft, waarna je nog efficiënter en geconcentreerder aan de gang kunt, je geheugen wordt beter, je zit lekkerder in je vel, het helpt tegen stress en als het goed is, hou je zelfs energie over!