Lunchen maakt je scherper én productiever

Waarom genoegen nemen met ongezonde snacks uit de bedrijfskantine? Of iedere dag diezelfde stapel bammetjes met kaas? Gezond lunchen op het werk maakt je scherper én productiever en werkt bovendien stressverlagend. En het kan ook zonder de blender in je tas te hoeven stoppen. Hoe? Gewoon makkelijk en snel een gezonde lunch van de HALL bestellen voor jou en al je collega’s! Waarom? Hieronder drie redenen.

1. Sla de lunch nooit over

De lunch is een belangrijke maaltijd. Je hebt immers energie nodig om je taken goed te kunnen uitvoeren. Uit Brits onderzoek blijkt dat de productiviteit van werknemers die hun lunch overslaan rond drie uur ’s middags aanzienlijk daalt. En door die daling van de productiviteit verlies je maar liefst veertig minuten werktijd!

2. Bedenk waarom gezond lunchen belangrijk is

Werknemers die overdag gezond eten, hebben 25 procent meer kans om betere werkprestaties te leveren en zijn twintig procent productiever. Dat blijkt uit een gezamenlijke studie van de Health Enhancement Research Organisation (HERO), de Brigham Young University en het Center for Health Research.

Gezonde voeding heeft invloed op je intelligentie, leervermogen, concentratie en geheugen. Het houdt je energieniveau op peil en helpt tegen stress. Je zit letterlijk en figuurlijk lekkerder in je vel en je bent minder vatbaar voor ziektes. Dus wil je jouw werkdagen scherp en productief doorbrengen? Dan is gezond lunchen heel belangrijk.

3. Elke dag iets anders

Afwisseling tussen maaltijden is ook een onderdeel van een gezond eetpatroon. Daarom hebben wij bij de HALL een heel gevarieerd aanbod: Verse soep, heerlijke broodjes, knapperige salades, lunchwraps en eigerechten. Ook de daghap, catch of the day en steak van de week kun je tijdens de lunch bestellen. Keertje lekkere trek? Ga dan voor één van onze burgers. Want een guilty pleasure op zijn tijd moet ook kunnen!

Alle gerechten kun je gewoon online bestellen via de webshop op de website. Dan kun je ‘m afhalen in de pauze. Laten bezorgen kan ook.

Genoeg redenen om gewoon eens lekker te bestellen bij de HALL, lijkt ons zo! Nog niet helemaal overtuigd? Gewoon een keer proberen. Daarna wil je nooit meer iets anders, beloofd!