Winterwijnen Proeverij

De eerste editie van wijnHALL is net achter de rug en de tweede editie is al ingepland op 12 mei 2018. We horen je denken… 2018 pas!? Gelukkig hoeven we niet zó lang te wachten op een avondje wijn, want op 24 november 2017 vindt een soort van mini-wijnHALL plaats. Namelijk een heerlijke wijnproeverij in de HALL, verzorgd door Wijnwinkel Saudade. Op deze vrijdagavond kun je genieten van tientallen open wijnen. De entree is gratis, dus genoeg reden om even de HALL binnen te lopen en een avondje te genieten!

 

Meer dan alleen proeven

Je kunt niet alleen profiteren van de heerlijke wijnen die tijdens deze avond geschonken worden, maar ook van de kennis van Wijnwinkel Saudade. Tijdens deze avond krijg je advies over wijn spijs van échte kenners en kun je ook gelijk geschikte relatiegeschenken uitzoeken. Leuk voor jezelf en leuk voor de ander! De wijnen die je proeft kun je direct bestellen of meenemen.

 

Aangezien december en de feestdagen in rap tempo dichterbij komen, is ook de cadeau-inkoopstress weer begonnen. Gelukkig kun je tijdens de wijnproeverij ook gelijk leuke cadeaus verzamelen! Naast de wijnproeverij worden namelijk ook heel veel leuke wijnen in geschenkverpakkingen voor de feestdagen verkocht. Zelf genieten van wijn en een ander verblijden met heerlijke wijn: twee vliegen in een klap!

 

WILD & Wijn

Naast de wijnproeverij vindt ook het WILDfestijn plaats in de HALL. En wat is nou lekkerder dan een goed stuk wild bij een goed glas wijn? Naast de wijnproeverij kun je dus ook gewoon genieten van een menu bestaande uit vijf mooie gerechten van stoer wild. WILDfestijn staat garant voor heerlijk eten en mooie verhalen over alles wat er op tafel komt. Na(ast) de wijnproeverij aansluiten bij het WILDfestijn? Voor het WILDfestijn is reserveren noodzakelijk. Reserveren kan door te bellen naar 0348-705280 of door op onderstaande button te klikken.

 

Winterwijnen Proeverij | 24 november | aanvang 17:00u | de HALL | Intechnium gebouw | Woerden