Wegens succes verlengd!

Wegens groot succes is de expositie van Foodfotograaf Peete van Spankeren verlengd! Sinds september zijn de werken van Peete te bewonderen in de HALL en gelukkig kunnen we nog wat langer genieten van de kleurrijke en intrigerende foto’s.

Peete heeft zijn sporen verdiend met foodfotografie en heeft gewerkt voor veel nationale en internationale bedrijven. Zijn benadering van fotogeniek voedsel levert kleurrijke, veelal vervreemdende close-ups op, die verzameld zijn in de expositie Foodzoekers.

Met restaurant de HALL | burgerEI & zakenlui als decor, waar genieten van goed, eerlijk en fraai opgediend eten centraal staat, komen de deze spannende beelden het best tot hun recht.

Meet & Greet met Peete van Spankeren

Ben je nog niet in de gelegenheid geweest om de expositie  Foodzoekers van fotograaf Peete van Spankeren in de HALL | burgerEI & zakenlui te bezoeken? Kom dan naar Woerden voor een unieke Meet & Greet op 8 december van 14.00u-16.00u! Peete zal dan zelf aanwezig zijn en zijn motivatie achter dit kleurrijke project toelichten.

Te bezichtigen tot 22 december op maandag, dinsdag en woensdag van 8:00-17:00 en op donderdag en vrijdag van 8:00 tot 20:00