Holy Smoke

De maand november vraagt om een winterse burger. De nieuwe burger van de maand valt dan ook in de categorie “stoer wintervoer”. Maak kennis met Holy Smoke, de Burger van de Maand november!

  • De burger zelf is van 100% beef. Van de dubbeldoelkoe, zoals je van ons gewend bent. Lekker sappig en boordevol smaak.
  • Daarboven op een aantal plakken rookworst. Deze rookworst komt uit de ambachtelijke worstmakerij van Lempers uit Linschoten.
  • Holy moly BBQ saus. Homemade, speciaal ontwikkeld voor deze burger. Met lekker veel “rook”.
  • Homemade mosterdsaus.
  • Rode kool, voor wat knapperige frisheid.

Trek gekregen? De burger is op werkdagen te proeven tijdens de lunch. Op donderdag en vrijdag is ‘ie ook te proeven tijdens het diner!

 

de burger

Voor onze burgers gebruiken we niet zomaar rundvlees, maar vlees van dubbeldoel koeien. Dat zijn koeien, die na hun carrière als melkkoe, niet afgedankt worden zoals andere koeien, maar nog een tijdje van hun pensioen mogen genieten. Daarbij krijgen ze goede voeding, waaronder veel granen. Hierdoor ontstaat prachtig gemarmerd vlees, bomvol smaak. En verder een geheime kruidenmix? Nee hoor, niks van dat alles. Het enige dat we toevoegen is een klein beetje zout en dan heb je misschien wel de lekkerste hamburger van Nederland. Sappig, veel smaak, karakteristiek en duurzaam.