WILD in de HALL

Er komt weer WILD in de HALL!!  

En wel op 24 november 2017. De HALL staat deze vrijdagavond nl. weer in het teken van wild! We hebben een verrassende wildproeverij samengesteld. Het menu bestaat uit 5 mooie gerechten van stoer wild en een heerlijk dessert. Heerlijk eten en mooie verhalen over alles wat er op tafel komt.

Het WILDmenu in steekwoorden:

 

PATRIJS | SECHUAN | PULLED DUCK | ZWARTE OLIJF | HERT | CARPACCIO | HAAS | PISTACHE | ZWIJN

 

Natuurlijk zijn er ook prachtige wijnen die alles nog beter doen smaken. Wild & wijn gaat nu eenmaal goed samen. Kortom:  Een avond lang genieten!

 

Wilde Groenten

Mocht je liever geen vlees eten: Geen probleem! We hebben ook wilde plannen met groenten. Stoere gerechten zonder vlees.  Geef even aan bij de reservering als je voor het Wilde Groente menu kiest. Dat kunnen we zorgen voor een onvergetelijke vegetarische verrassing!

WILDfestijn | 24 november | aanvang 18:30 | de HALL | Intechnium gebouw | Woerden

Het menu van €40 is een 6-gangen menu inclusief een amuse, 4 verrassende wildgerechten, een dessert en een aperitief bij ontvangst. Reserveren is noodzakelijk en kan door een mailtje te sturen of bel 0348-705280.