outdoor event

De zomer leent zich perfect voor een buitenevenement. MAARRR… ook in de herfst en winter kun je een mooi outdoor event organiseren voor je medewerkers. De wind in je haren, warm vest aan, shawl om & gaan!

Zo mochten wij, onder de vlag van Lange Tafels offroad.catering, ¬†voor de medewerkers van Motexion uit Vlaardingen een super leuk outdoorevent organiseren. Stoere buitenactiviteiten, die werden afgesloten met een winterBBQ. Een groente stoof van het vuur, vis van de BBQ, ruige burgers & hotdogs… Verse kruiden op tafel, om de gerechten naar eigen smaak af te maken. Kortom: lekker ongedwongen met zijn allen aan tafel genieten!!

Met live gitaar muziek voor de ultieme kampvuur beleving. Dit zijn bedrijfsuitjes die niet snel vergeten worden!

Zelf ook zo’n uniek outdoor diner organiseren met winterBBQ? Dat kan! Neem contact op voor de mogelijkheden.