start Office Yoga

NIEUW BIJ DE HALL!!!

Van 13 t/m 16 november is de Week van de Werkstress. In het hele land organiseren bedrijven activiteiten om werkstress aan te pakken en het werkplezier te vergroten. de HALL is de ideale werk- en vergaderplek bij uitstek en doet ook mee!

Op dinsdag 14 en donderdag 16 november introduceren we  officeYOGA, samen met Miracle Yoga. Je kunt aansluiten bij 1 van de 2 gratis proeflessen officeYOGA in de HALL. Een sessie bestaat uit een gezond (gratis) ontbijt of lunch, uitleg over het hoe en waarom van officeYOGA en wat werkstress zoal met je doet en natuurlijk ga je ook zelf aan de slag.

fit terwijl je zit

Yoga te zweverig? Meer iets voor vrouwen? Niets voor jou?? Daar heb ik toch helemaal geen tijd voor… >> We horen je denken… MAARRR: Yoga is de snelst groeiende vorm van bewegen.

OfficeYOGA, overgewaaid uit de Verenigde Staten, is een hele praktische, efficiënte en “nuchtere” vorm van yoga, die je brein even 15 minuutjes rust geeft, waarna je nog beter en geconcentreerder aan de gang kunt (efficiency), je geheugen wordt beter, je zit lekkerder in je vel en als het goed is, hou je zelfs energie over! Dus ons advies luidt: Kom het gewoon eens proberen en wordt ‘fit terwijl je zit’!

vanaf nu te boeken in de HALL of bij je eigen bedrijf

Heb je een lange vergadering bij de HALL in de planning staan? Bouw dan een sessie officeYOGA in! Na deze sessie kunnen de deelnemers weer fris en fruitig deelnemen aan de vergadering. Vol energie kan er dan efficient verder vergaderd worden!

Lijkt het je wat voor bij jou op kantoor?? Tip vooral je baas, want dit kan wel eens zijn oplossing zijn voor die drukke periodes op de zaak. Zo kan hij en de rest van het personeel, in de hectiek van het werk, leren ontspannen en mega productief blijven. En laten we eerlijk zijn, dat werkt het lekkerst voor iedereen! Neem contact op met Miracle Yoga voor meer informatie over een sessie op je eigen bedrijf of bel Nathalie van Roon, van Miracle Yoga (06 22 37 36 90).

meld je aan voor een proefles!!!

dinsdag 14 nov. | gratis ontbijtsessie | start 7:00 | incl. gezond ontbijt | ins & outs over werkstress | 15 min officeYOGA | klaar om 8:30

donderdag 16 nov. | gratis lunchsessie | start 12:00 | incl. gezonde lunch | ins & outs over werkstress | 15 min officeYOGA | klaar om 13:30

> Inschrijven kan door een mailtje te sturen of bel naar 0348-705280