Kerstarrangementen

Kerstborrel of kerstfeest organiseren? Van intiem kerstdiner tot groots kerstevenement voor je medewerkers? YEAH! Dat wordt een makkie dit jaar!! Ontdek de 10 complete arrangementen voor een eindejaarsfeest, winterfeest, of kerstfeest. In de HALL | burgerEI & zakenlui, of op uw eigen locatie. Omgeving Utrecht, Midden Nederland of waar ook in NL.

volop inspiratie

Laat je verrassen door de originele kerstarrangementen die we hebben samengesteld! Ga je voor 4 gangen puur culinair geluk, of voor een gezellig kerstontbijt, stoere winterBBQ, feestelijke kerstlunch of een super luxe kerstbuffet met alles erop en eraan…

de HALL is op deze dagen gehuld in een eigentijdse “chique botanique” sfeert. Een stoere, botanische kerstsfeer met een flinke “splash of gold” voor een feestelijk & sprankelend tintje. Gezellige Christmas tunes op de achtergrond. Succes verzekerd!

We hebben alle kerstarrangementen en nieuwjaarsarrangementen van 2017 verzameld in het inspirerende DecemberDossier. Vraag ‘m nu aan!! Liever een evenement op eigen locatie? Dat kan uiteraard ook! Gebruik het DecemberDossier dan als inspiratie en vraag ons om een voorstel op maat te maken, voor op uw locatie.