Flexwerken in de HALL: flex of niet?

ZZP’ers, fulltimers en parttimers… iedereen doet er aan mee: flexwerken. Met je laptopje, telefoon en thermoskan gevuld met koffie op pad. Steeds meer openbare gelegenheden zijn ingericht op flexwerkers. Maar het is natuurlijk veel leuker om in een stimulerende en vernieuwde omgeving te zitten… Dan ben je bij ons op je plek! Bij de HALL is er genoeg ruimte en zijn er vele faciliteiten voor de flexwerkers. Verder zit de HALL in Woerden, pal naast de A12, is er volop gratis parkeerruimte en kun je naast je laptop ook je auto inpluggen. Wat wil je nog meer?

Flexen waar je maar wilt

Zo kun je natuurlijk gewoon een tafeltje uitkiezen in het restaurant. Laptop op tafel, cappuccino of latte macchiato erbij en aan de slag! Er is gratis wifi & er zijn stopcontacten op allerlei plekken, dus je kunt overal inpluggen. Schuif aan bij de grote leestafel, neem plaats op de bank of zoek een plekje aan de werkbar, zodat je makkelijk kunt afwisselen tussen staand en zittend werken en maak er een productieve dag van! Elke dag zijn er weer genoeg flexwerkers te vinden in het restaurant, dus ook nog eens kans om lekker te sparren met anderen.

Liever wat meer privacy? Dat kan natuurlijk ook! In de HALL zijn er vier ZAALLEN die gebruikt kunnen worden voor allerlei doeleinden. Vooral ZAALL 4 is perfect voor flexwerkers. We gaven je al eens eerder een kijkje in deze ZAALL. ZAALL 4 is klein maar fijn: een vergaderzaal of werkplek voor maximaal 10 personen in Woerden. Deze ZAALL is uitermate geschikt als flexplek voor een projectgroepje of voor een flexwerker die graag ruim zit. ZAALL 4 wordt ook regelmatig ingezet als informele boardroom en is ook geschikt voor brainstormsessies, vergaderingen of trainingen met een compact team.

Flexwerken hoeft natuurlijk niet alleen. Neem gezellig wat collega’s mee of spreek af met je sparringpartner of opdrachtgever in de HALL. Voor een plekje in het restaurant hoef je niet te reserveren. Het mag wel, dus wil je teleurstelling voorkomen, dan kun je natuurlijk altijd even laten weten dat je komt. ZAALL 4 dient wel van te voren geboekt te worden.

Faciliteiten

Koffie & thee, verfrissend HALLwater, een verkwikkende middagsnack… alles valt te regelen. Voor lunch of diner zijn er ook diverse mogelijkheden. Van basic tot zeer uitgebreid en alles ertussen in. Beiden kunnen in de ZAALL geserveerd worden, maar je kunt er ook voor kiezen om er even tussen uit te gaan en gezellig plaats te nemen in het restaurant. Het is ook mogelijk om ZAALL 4 te reserveren voor een private lunch of private diner.

de HALL beschikt natuurlijk over alle faciliteiten die jij nodig hebt om te kunnen werken. Gratis WiFi, ledschermen, geluid, flipovers, beamer… ga zo maar door!

Wil jij, samen met collega’s of individueel, ook eens komen flexwerken bij de HALL? Je kunt natuurlijk altijd even binnen komen lopen en plaats nemen in het restaurant! Wil je liever wat meer rust en meer faciliteiten? Huur dan gewoon een keertje ZAALL 4. Wij helpen je graag op weg om er een productieve dag van te maken! Meer weten? Neem dan even contact met ons op.