Een kijkje in ZAALL 4

Klein maar fijn. Zo kun je ZAALL 4 wel noemen. Een vergaderzaal of werkplek voor maximaal 10 personen in Woerden, vlakbij Utrecht.

Uitermate geschikt als flexplek voor een projectgroepje of voor een flexwerker die graag ruim zit. ZAALL 4 wordt ook regelmatig ingezet als informele boardroom. Ook voor brainstormsessies, vergaderingen of trainingen met een compact team.

Koffie & thee, verfrissend HALLwater, een verkwikkende middagsnack… alles valt te regelen. Voor lunch of diner zijn er ook diverse mogelijkheden. Van basic tot zeer uitgebreid en alles ertussen in. Beide kunnen in de ZAALL geserveerd worden, maar je kunt er ook voor kiezen om er even tussen uit te gaan en gezellig plaats te nemen in het restaurant.

Het is ook mogelijk om ZAALL 4 te reserveren voor een private lunch of private diner.

     

de HALL

de HALL is gevestigd in het imposante Intechnium Gebouw te Woerden.

Naast de ZAALL 4 hebben we meerdere vergaderruimtes en een plenaire zaal. Daarnaast kun je in de burgerEI & zakenlui terecht voor koffie, lunch, borrel en diner. Mét terras om tussendoor frisse energie op te doen en je hoofd leeg te maken. Dat maakt de HALL een ideale locatie voor
vergaderen | brainstormen | flexwerken | evenementen | informele meetings | koffie | lunch | borrel | diner

De HALL ligt ongeveer 5 min. rijden vanaf afrit Woerden (A12) en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid, met name aan de achterzijde. ( Tip >> Wanneer je aan de achterzijde parkeert kun je de achteringang gebruiken.) De HALL is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het is slechts een paar minuten lopen vanaf NS station Woerden.